keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Ostoksia

Lapsimessuilla oli mukavasti tarjontaa etenkin hiukan pienemmistä kotimaisista lastenvaatemerkeistä: vaikka netistä saa käytännössä tilattua kaikkea, oli erityisen kivaa päästä hypistelemään myös näiden pikkumerkkien vaatteita ihan livenä. Leluja ja sen sellaista oli myös tarjolla runsaan näköisesti, mutta koska vauva on vielä niin nuori, emme juurikaan edes katselleet niitä. Sen sijaan olin yllättynyt ja hiukan pettynyt, että imetysvaatteita ei ollut myynnissä missään (tai sitten missasin ne totaalisesti). Erilaisia "pikkusäläkauppiaita" oli myös vähemmän kuin olin ajatellut -en esimerkiksi löytänyt sellaista tuttinauhaa neidille kuin olin ajatellut. Olen käynyt lapsimessuilla kerran aiemminkin, vuosia sitten "lapsellisen" ystäväni seurana, ja muistelin että tarjonta oli silloin runsaampaa. Tai siis ainakin että erilaisia pieniä messuosastoja oli enemmän, nyt osastot olivat kooltaan aika isoja. Saatan hyvinkin silti muistaa väärin ja joka tapauksessa olin tyytyväinen vaatelöytöihini. Kunhan nyt vain osasin valita koot oikein (aina tämä sama ongelma minulla!): hankin aika reiluja, kun ajattelin että helteet ovat yleensä vasta loppukesästä. Saas nähdä miten kävi ;)

20150412-IMG_8776
20150412-IMG_8772
Kuvassa olevista vaatteeista reippaamman väriset ja printtikuosiset vaatteet on messuilta ja hempeät hain Lindexiltä. Messuilta mukaan tarttui (alarivissä, vasemmalta oikealle):  mamaGo-designin tikkarimekko ja palloleggarit, Mussukat.fi  -jätskibody, Pippin turkoosi eläinpyjama sekä Mainion sinivalkoinen Soranen -mekko ja silmucollaripaita. Stockalta hain tarjous-Converset, rusettipannan ja Babysetin (tykötarpeineen) Tripp Trappiin - niinikään kantistarjouksesta, jos joku muukin sattuu tarvitsemaan niin vink vink. Enkä muuten tahdo millään käsittää, että minulla on jo niin iso vauva, että kohta hän sitterin sijasta istuu syöttötuolissa...

20150412-IMG_8784
Ja siinä syöttötuolissa istuessaan hän sitten syö. Siis ruokaa. En voi ymmärtää, että tällä viikolla vauva on niin iso, että alkoi maistelemaan "oikeita" ruokia, eli muutakin kuin vain äidinmaitoa. Ruokailua varten oli aivan pakko hankkia Skip Hopin ihana kirahvi -lautassetti ja supersuloinen siili -ruokalappu. Koska, katsokaa nyt noita <3

Semmoisia: vielä vauva kaipaa hellehattua (heh, olen optimisti että tulee käyttöä ;)). Löysin söötin KappAhlin nettisivuilta, jossa törmäsin myös ihaniin Toms -henkisiin raitatossuihin sekä farkkumekkoon. Lyhythihaisia yöasuja pohdiskelin myös: onko teidän vauvat nukkuneet minkälaisissa vaatteissa kuumalla kesäsäällä..? 

Ja joko olette tehneet kesävaatehankintoja, vai olenko ainut hoppuinen..? Toisaalta aika tuntuu lentävän, joten ajattelin että parempi olla ajoissa kuin havahtua siinä vaiheessa kun kaikki koot ovat jo menneet ja kaupoissa jo syysvaatteet -kaudet kun vaihtuvat niin hyvissä ajoin. 

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia olet tehnyt. Minä tein jo viime syksynä paljon hankintoja, kuten läjän kesämekkoja ja shortseja puoleen hintaan jemmaan. Meillä lapset ovat nukkuneet kuuminä kesäpäivinä- ja öinä pelkällä vaipalla. Meillä oli vauva-aikana myös sellaisia lyhythihaisia- ja lahkeisia yökkäreitä Kapphalista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin viime syksynä ihastelin jo aleaikaan kaikkia kesävaatteita, mutta silloin ei vielä edes tiennyt minkä kokoinen vauva on syntymässä, niin hillitsin itseni ;D Mutta noi alet on kyllä ihan superjuttu, en osta itsellenikään juuri mitään muuta kuin sukkia ja alushousuja muualta kuin jonkin sortin aleista tai tarjouksesta...
      Ja varmaan just noita samoja KappAhlin lyhkähiha-/lahkeisia yökkäreitä mäkin tosiaan katselin. Vielä en hankkinut kun mietin myös tuota vaipalla nukkumista, mutta toisaalta olen ainakin itse sellainen että tykkään että päällä on vähän jotain kuitenkin. Ja bebe potkii peiton aina kokonaan pois, eikä vielä kesällä osaa (?) laittaa takaisin päälle jos tulee kylmä, siksi tuntuisi kivalta ajatukselta että jotain olisi yöllä. Noh, onpahan jotain mitä voi vielä hankkia sitten vähän lähempänä lämpösiä säitä :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!