sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Viikonloppuna Helsingissä

Hellurei kaikki! Takana on jännittävä viikonloppu: perjantaina pakkasimme beben ja puoli omaisuutta autoon ja huristimme Helsinkiin. Ohjelmassa oli lapsimessut (johon muuten voitin liput ihanan Annikan Karkkipurkki -blogissa järjestetystä arvonnasta), mahdollisimman monen kaverin näkemistä sekä kaupungilla pyörimistä. Ohjelmaa oli niin paljon että rentouttavasta reissu oli aika kaukana, mutta superkivaa oli :)

20150410-IMG_8710
Lapsimessuilla oltiin vain muutama tunti, joten outlet -puolella ei ikävä kyllä ehditty edes pyörähtää. Päätarkoituksenani olikin silti yleisen ihmettelyn lisäksi ostaa bebelle kesävaatteita ja siinä tavoitteessa onnistuin kyllä, kuten kuvasta näkyy ;) Olinkin odottanut pientä shoppailua tosi paljon, sillä aivan vastasyntyneen vaatteita lukuunottamatta en ole päässyt pikkuvaatteita ostelemaan, koska olemme saaneet niin paljon lahjaksi ja käytettynä kaikkea. Hienoa tietysti ja ollaan säästetty pitkä penni, mutta nyt olin kyllä aivan intona kun pääsin viimein valitsemaan ja hipelöimään vaatteita myös itse <3

20150410-IMG_8713
Hotelliyö sujui hyvin: bebe nukkui yhtä hyvin tai huonosti (=pätkittäisesti) kuin kotonakin ja itse nukun aina hotellissa todella hyvin, joku taika niissä pehmeissä sängyissä ja lakanoissa on. Parin tunnin unipätkät tuntuivat tavallista pidemmiltä ja olo yön jälkeen oli mukavan rentoutunut. (Tänään koko reissun päätteeksi sitten sitäkin ryytyneempi ja väsyneempi ;)) Muutenkin vauva oli oikein reipas pikku trooper: nukkui päikkäreitä vaunuissa missä vain kuljettiin ja jaksoi pääasiassa seurustella iloisesti kaikkien tapaamiensa uusien ihmisten kanssa. Automatkatkin sujuivat häneltä lähes kokonaan unessa: onnistuimme ajoittamaan lähdöt oikein. Tai sitten kävi tuuri ;) Joka tapauksessa tämä beben eka pidempi automatka hotelliöineen kaikkineen oli oikein rohkaiseva kokemus.


20150411-IMG_8748
20150411-IMG_3563
Toinen päivä alkoi nautinnollisella ja runsaalla hotelliaamiaisella huikaisevassa auringonpaisteessa.

20150411-IMG_3579
Päivä kului kaupungilla pyörien: tavattiin ystäviä, kahviteltiin (luonnollisesti ;)) Starbucksilla ja tehtiin vielä vähän lisää ostoksia. Vauvalle. Piti katsoa jotain (imetysvaatetta) kesäksi myös itselleni, mutta priorisoin vauvan jutut kun aika alkoi loppua. Noh, imetysvaatteita löytyy muutenkin parhaiten netistä, joten katselen niitä sieltä sitten täällä kotona.

20150411-IMG_3584
Oli aivan huikea sää, ihana kaupunkikävelyilma :) Kuva ei muuten ole kovin hyvä (kännykällä nopeasti räpsäisty), mutta takki auki ja arskat päässä, ai että :)

Messujen ja kaupungilla pyörimisen lisäksi ehdimme vierailla neljän ystäväperheen kotona kahden päivän aikana, huhhuh. Harmittaa ettei kenenkään luona ehditty olemaan muutamaa tuntia pidempään, mutta oli niiiiiin ihanaa taas nähdä kaikkia.

Kotimatkalla poikkesimme vielä vanhoilla huudeilla ja ajoimme vanhan kotimme ohi. Haikeat fiilikset, mutta oikea ikävä on silti vain ihmisiä. Tykkään Helsingistä kaupunkina, mutta silti vierailut riittävät oikein hyvin sen suhteen. Ihan hirveä ikävä on kuitenkin kaikkia niitä rakkaita, jotka seudulle jäivät ja sitä, miten vaivatonta kyläily oli. Nyyh. No, kaikkea ei voi saada eikä muutto kokonaisuutena kaduta: ei olla kovin vapaaehtoisesti muuttamassa takaisin. Mutta kunhan bebe tuosta hiukan vielä kasvaa, niin vierailut helpottuvat. Seuraavaa visiittiä haaveilenkin vähän jo kesäksi :) Ehkäpä ihan vain me tytöt kahdestaan, seikkailulle.

Shoppailtua tosiaan tuli. Ostoksien esittelyä luvassa sitten seuraavaksi :)

Olitteko te lapsimessuilla ja jos, mitä mieltä olitte?

Mitä mainiointa uutta viikkoa kaikille :)

4 kommenttia:

  1. Tosi kivan kuuloinen reissu teillä. Mä en ole koskaan käynyt lapsimessuilla, voisi olla joskus ihan hauskaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavaa :) Vanhemmille lapsille tuolla lapsimessuilla olisi kaikenlaista ohjelmaa myös, joten te varmaan saisitte messuista irti erilaisia asioita kuin me -vauvahan ei näistä messuista niin vielä piitannut ;)

      Poista
  2. Mä jostain syystä päätin skipata ne lapsimessut, vaikka houkutus oli suuri... Ensi vuonna sitten! Ja oli ihanaa, että piipahditte täällä meilläkin! :-) Teidän aikataulu oli tosiaan aika huima, nostan hattua! :-D Itseltäni ei olisi noin pienen kanssa ihan noin tehokas toiminta onnistunut... ;-)

    Kesää odotellessa! :-*

    Riikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihanaa nähdä! Harmittaa vain että visiitti oli niin lyhyt (ja että neidin pahin väsymyspiikki osui juuri teille...). Jännitti kyllä itseäkin että miten kaikki sujuu, mutta onneksi bebe osoittautui varsin mukavaksi reissukaveriksi :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!