maanantai 20. huhtikuuta 2015

Vaalisunnuntai...

...eilen sujui meillä rennosti, herkuttelujen merkeissä. Meillä oli yövieraita Helsingistä ja samassa syssyssä saatiin uusi Kaffa -kahvilähetys (whiii! Kiitos <3) . Vieraat lähtivät jo aikaisin aamulla seuraavaan kohteeseen, mekin vauvauintiin pikku- silakan kanssa.

20150419-IMG_8878
20150419-IMG_8871
Uinnin ja äänestämisen jälkeen syötiin miehen paistamia amerikkalaisia pannareita: hän paistoi niitä "muutaman". Siis meille kahdelle tuo pino :D Ou nou. Kaikkea ei sentään saatu kerralla alas ;)

20150419-IMG_8864
20150419-IMG_8859
Kahvinkeittimessä porisi baristojen suomenmestaruuskisassa Kaffan Ia Hyttisen hopealle siivittänyt Burundi Munkaze (special roast) -kahvi. Mmmm.... oli tosi pehmeä ja helposti lähestyttävä kahvi. Todella hyvää.

20150419-IMG_8879
Illemmalla saatiin vielä anoppi miesystävineen toisille vaalikahveille (ja pullille): innostuin isänmaallisesta teemasta kattamaan sinivalkoiset kupit ja lautaset :D

Rennosti on tosiaan otettu: kuten tavallista, perheen karvaiset jäsenet näyttävät mallia. Myös ergonomiset nukkumisasennot on yhtä hyvin hallussa sekä minulla että karvaisilla ;)

20150419-IMG_8851
Tätä kirjoitellessani bebe puuhastelee lelujensa parissa matolla vieressäni. Hän on viimeisen viikon sisällä ottanut huiman harppauksen liikuntataidoissa: kääntyminen on aiempaa hallitumpaa ja on ihan pienestä kiinni, ettei hän pääse ryömimällä eteenpäin. (Help!) Kaappien babyproofauksella alkaa siis olla kiire (siis vähintään nyt vaaralliset asiat pois alakaapeista, edelleen kuvittelen että pärjätään ilman sellaisia lukkoja...). Onneksi (<3!) äitini keksi viikonloppuna ratkaisun meitä jo pitkään piinanneeseen kellarinkaidepulmaan (aiempaa pähkäilyä täällä): emme teekään portaikolle mitään vaan laitamme portit molempiin eteiseen vieviin oviaukkoihin. En ollut yhtään tullut ajatelleeksi asiaa tästä suunnasta. Tällä tavoin pääsemme helpoimmalla, halvimmalla ja vähiten pysyvällä ratkaisulla. Koiria tai vauvaa ei haittaa että kulku  (ilman valvontaa) eteiseen estyy. Samalla päästään siitä ongelmasta, että vauva kävisi silmän välttäessä nuolemassa kengänpohjat eteisessä olevista kengistä. Win-win, sanon minä ;)

Mitäs teidän maanantaihinne kuuluu:)? Meillä mies on vielä toisenkin viikon lomalla, mikä on aivan hirvittävän mukavaa. Ensi viikolle on luvassa reissu Turkuun ja kaikenlaista lähempänä tapahtuvaa sosiaalista toimintaa myös. Kivoja asioita siis luvassa, toivottavasti teillä myös :)

2 kommenttia:

 1. Loistava ratkaisu tuo portit oviaukkoihin -tyyli! Meillä ei ollut pahemmin laatikoissa lukkoja, mutta muutamaan hankin kun en esim keksinyt muovikasseille muutakaan paikkaa kuin alalaatikon, ja tv-tason sisältö houkutteli yhdessä vaiheessa turhan paljon. Prismasta sai ainakin silloin sellaisia, jotka jäävät kätevästi piiloon, eli eivät näytä rumalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö! Ei tullut itselle mieleen yhtään, onneksi äidillä välähti :)

   Ai kamala, totta: muovipussitkin on vaarallisia! Sitä en ollut itse osannutkaan ajatella vielä... apua, mitähän vielä jää huomaamatta... Hyvä vinkki tuo Prisma: meillä on ainakin olkkarin kaappi sellainen minkä sisältöä voi olla hankala siirtää muualle ja tuommoinen huomaamaton ratkaisu voisi siihen olla tarpeen. Kiitos :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!