tiistai 5. toukokuuta 2015

Harmaavarpunen?

Kuvien harmaa asu mätsää hyvin tämän päivän säätilaan. Ilmassa on silti selkeästi kevään ja kesän sävy. Eilen ehdin kevätfiilistelyissäni vihdoin siihen pisteeseen, että siirsin talvitakit ja syyssaappaat kesäsäilöön. Samalla nostin nahkatakin ja balleriinat esille. Ilahdun vieläkin keveämmästä naulakosta ja kenkätelineistä ohi kulkiessai :D

Tämä päivän asu jokusen päivän takaa ei kuitenkaan ole kovin keväinen. Silti itse viihdyin erinomaisesti tässä, sävyiltään "ankarassa" tai ainakin vaatimattomassa sävymaailmassa. Suuresti en kaivannut edes koruja tähän "piristykseksi": paidan etuosan rypytysyksityiskohta riitti tuomaan mielenkiintoa näin arjen tarpeiksi. Minusta.

20150427-IMG_8935 paita/Sobea, farkut/Gina Tricot, korvikset saatu lukijalta

Sobean paita on uusi, ostin myös mustan hihattoman samaa tyyliä -sieltä mamamia.fi:n loppuunmyynnistä hyvällä alella. Iiiihanan pehmoista trikoota, supermukava malli. 

Mitäs tykkäätte, tylsää vai tyylikästä?

2 kommenttia:

  1. Mä itse viihdyin ennen maanläheisissä väreissä, suosien aina harmaata, mustaa, valkoista tai ruskeaa. Nykyisin olen tietoisesti yrittänyt piristää asuja ostan tietoisesti värikkäämpiä vaatteita, ja jopa viihtynyt niissä! Se on jännä miten vuodenajatkin vaikuttavat pukeutumiseen, ehkä oman fiiliksen kautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin tulee aina värin ja raikkauden kaipuu keväisin! Tänä vuonna se ei vielä ole kunnolla iskenyt (kuten kuvasta näkyy;)), mutta eiköhän se sieltä taas tule kunhan aurinkoisten ja lämpimien päivien määrä lisääntyy :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!