tiistai 19. toukokuuta 2015

Grilliherkkuja ja muistutus

Vapun jälkeen korkattiin grillikausi ja ai hitsi miten hyvältä taas maistuu....nams. Maailman paras ja helpoin kesäruoka on, taas tänäkin kesänä, salaatti ja pihvi. Ulkokalusteita ei vieläkään ole saatu ulos varastosta, mutta grilli on puhdistamisen jälkeen käynyt taas kuumana monta kertaa. 

20150503-IMG_9047
Silloin tällöin pitää tietysti herkutella myös pekonisienillä. Onneksi pystyn taas syömään näitä: joskus vuosia sitten tehtiin näitä uunissa ja vetäisin yksinäni melkein pellillisen. Ei tehnyt sen jälkeen mieli aika pitkään aikaan ;D

20150503-IMG_9048
Ja sitten muistutus: varmasti tiesittekin jo, että blogilista lopettaa kuun lopussa. Tähänkin blogiin tulee sieltä joka päivä liikennettä, joten blogilistan kautta seuraavat muistakaa päivittää johonkin muuhun tapaan seurailla. Välilehdiltä ja sivupalkista löytyy linkit myös, mutta tässä vielä suoraan:

Bloglovin (itsekin käytän blogien seuraamiseen bloglovinia, myös toimiva aplikaatio puhelimeen)

Instagram (täällä tosin melkein pelkästään muita juttuja kuin niitä mitä täältä blogista löytyy ;))

En ole vielä(kään) perustanut blogille omaa facebook -sivua, mutta kaipaako joku sellaista..? Voin kyllä harkita jos kiinnostusta löytyy :) Lisäksi tietysti lukijaksi voi liittyä sivupalkissa bloggerin kautta.

Törmäsin viime perjantaina muuten aivan huippunettikauppaan apteekkikosmetiikan ystäville. Odottelen ensin että tilauksen toimitus sujuu niinkuin pitäisi ja palaan sitten vinkin kera hehkutukseen ;) stay tuned!

4 kommenttia:

 1. Oi, nom, nom, grilliherkkuja! Mun ei tuu oikeastaan ikinä grillattua, kun ei viitsi tuolla parvekkeella mitään käristää ja mökilläkin kuumenee yleensä muurikkapannu.
  Taidan olla niitä harvoja, jotka ovat aina seuranneet blogeja pelkän bloggerin avulla. Musta nuo muut on hankalia, heh. :p
  p.s. Tosi kiva se edellisen postauksen raitamekko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas ei muurikkapannu pääse käyttöön oikein ikinää! Sellainen kuitenkin löytyy, tarvis ottaa käyttöön... mitä te sillä paistatte..?
   Mulle toi bloglovin on helpoin, koska sinne saa myös ulkomaiset blogit joita seuraamistani on varmaan ainakin puolet.
   Kiva kuulla että tykkäsit mekosta :) Kiva muutenkin kun kävit taas jättämässä kommenttia <3

   Poista
  2. Tehdään muurikalla kaikki liharuoat tai lisukkeet! Oikeastaan kaikki muu lämmin ruoka paitsi perunojen / pastan keittäminen. Lihat, kastikkeet, wokit kaikki onnistuu sillä. :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!