perjantai 15. toukokuuta 2015

Sataen suvet tulevi

... ainakin toivon, sillä sadetta on nyt kestänyt monta päivää. Sellaista melko lämmintä kesäisen oloista sadetta kuitenkin, myönnettävä on. Ehkä se tästä :)

Joka tapauksessa, tulevan kesän toivo mielessäni, sovittelin tovi sitten tilaamaani kesämekkoa jo päälle. Kuten jo kerroin, kohtuuhintaisten mutta hyvälaatuisten, käytännöllisten ja omaan silmään kivan näköisten imetysvaatteiden löytäminen on tosi hankalaa. Kompromisseja siis olen tehnyt, mutta tämä täytti kriteerini riittävällä tarkkuudella.

20150427-IMG_8968 hame/Boob, laukku/Michael Kors, kaulakoru/Rhymetime

Onhan tuo hiukan tuollainen yöpaita. Mutta jotain rentoa (imetys)kesämekkoa kaipasin niihin kaikkiin kymmeniin (tähän toiveikas ilme, joohan...) tuleviin hellepäiviin kesän varalle. Tämä on ihanan pehmeää materiaalia ja näen jo itseni viettämässä rentoa kesäpäivää, pehmeä nurmikko jalkojen alla ja auringon lämpö ihoa hyväillen... todellisuudessa varmaan ryntäilen beben perässä ympäri kukkapenkkejä, mutta pidän nyt tämän haavekuvani vielä hetken hengissä ;)

Mitäs tykkäätte kesälookista :)?

En muuten meinannut millään tajuta että tänään on perjantai, piti oikein kalenterista tarkistaa... tuo helatorstai sotki omat, muutenkin jo mammalomailun pehmentämät, pasmani ihan täysin. Ja lisäksi  väsymys painaa vielä normaaliakin enemmän, sillä bebe -raukalla on takana muutama vaikea yö: pikkuhiljaa maisteluun otettu puuro taisi olla vielä liian rankka pala pikkuisen suolistolle. Nyt ollaan pari päivää ilman ja varmistetaan että kyse oli vain siitä, jatketaan kokeilua sitten varovasti vähän myöhemmin -riittää sitä uutta maisteltavaa vielä muuallakin :)

Mutta siis: mitä mainiointa viikonloppua kaikille, toivotaan auringonpaistetta ja kesäisiä tuoksuja :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ihana, nyt vaan sitä aurinkoa ja lämpöä että pääsisi käyttöön! Vaikka voisihan sitä miettiä myös nahkatakin kanssa vähän viileämmälläkin säällä, hmmmm....

   Poista
 2. Very chic! Todella hyvän näköinen, eikä ollenkaan yöpaidan oloinen mun mielestä! Ei uskois imetysmekoksi!
  (yritin aiemmin kommentoida googleen sisäänkirjautuneen, mutta järjestelmä söi mun kommentin... :'-D)
  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3! Ehkä se mekon mukavuus sitten vaan hämäsi mun omat ajatukset sinne yöpaitaosastolle ;D

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!