torstai 21. toukokuuta 2015

Vinkkiä pukkaa: apteekkikosmetiikan ystävät kuulolle!

Vihjailinkin löytäneeni hyvän nettisaitin apteekkikosmetiikan ystäville, mutta odottavani vielä toimituksen saapumista. Ja eilen toi Fed Exin lähetti paketin ovelle, nopeammin kuin uskalsin toivoa.

Siis hehkutukseen :) Kyseessä on easyparapharmacie.com -niminen ranskalainen, apteekkikosmetiikkaa myyvä nettisivu. Itse törmäsin tähän aarteeseen Style Plaza -blogissa perjantaina ja laitoin heti tilauksen tulemaan, sillä satuin tarvitsemaan muutamia juttuja. Ja tänään paketti jo tuotiin kotiovelle, vaikka valitsin halvimman toimitustavan.

20150520-IMG_9220
Nettisivujen huonona puolena täytyy kertoa, että englanninkielinen käännös ei ole saatavilla esimerkiksi tuotekuvauksissa. Itse puhun ranskaa joten käytin ranskankielistä versiota, mutta shoppaaminen sinänsä onnistuu ilmankin. Lisäksi tilaukseen tulee toimituskuluja painon mukaan, joten vain yhden tuotteen tilaaminen ei luultavasti kannata. Oman pakettini toimituskulut olivat 16 euroa, mutta laskeskelen silti säästäneeni pitkän pennin, sillä tilasin sellaisia tuotteita, joita olisin tarvinnut joka tapauksessa.

Paketissani tuli maailman parasta käsivoidetta, eli Avènen Cicalfate -voidetta ja lisäksi tilasin testiin itselleni tuntemattoman merkin A-Derman käsivoiteen. Naamaputsarini vetelee viimeisiään, joten ajattelin vaihteeksi kokeilla jotain uutta monta purkkia kulutetun Lumenen sijasta: valitsin Avènen Antirougeurs -puhdistusmaidon herkälle iholle. Hinta tuolla nettikaupassa on niin edullinen, että siinä Avènen ja Lumenen välillä ei enää ole eroa. Vichyn aurinkovoidetta olen käyttänyt ennenkin ja tykännyt, joten tilaukseen sitten sitäkin; josko se kesäkin sieltä tulisi... (Ja ei, en laita alle vuoden ikäisen lapseni ihoon aurinkovoidetta, vaan tuo on ihan minulle -> olen niin herkkänahkainen, että suosin lapsille tarkoitettuja SK 50 voiteita, vain niiden kanssa en vahingossakaan pala.) Seuraavaksi yövoiteeksi lopussa nyt olevan tilalle olin jo muutenkin haikaillut Vichyn Idéalia Skin Sleep -voidetta: sattuneesta syystä kaikki väsynyttä ihoa piristävät vippaskonstit ovat tervetulleita... en ole ihan varma saako tätä edes Suomesta vielä, mutta uutuusvoiteesta on kyse ja jossain sitä kehuttiin (joo muisti ei ihan toimi samalla teholla kuin silloin kun jatkuva univelka ei painanut...). Myös Vichyn tuotteissa hintaero Suomeen on selkeä: nyt muistan taas miksi Sveitsissä asuessani käytin Vichyn tuotteita todella paljon. Olen aina tykännyt niistä, mutta monesti olen hinnan takia valinnut täällä Suomessa jotain muuta. 

Omien suosikkieni lisäksi tietysti kaupasta on saatavilla myös sellaisia kulttituotteita, joita Suomesta ei saa, mutta joita monet roudaavat matkoilta selkä vääränä. Esimerkiksi Bioderman misellivettä tai Kloranen kuivashampoota. Kummallekaan ei minulla ollut juuri nyt tarvetta, mutta kenties seuraavassa paketissa jo pääsevät testiin.

Tämän yhden tilauksen kokemuksella suosittelen lämpimästi, mikäli olet apteekkikosmetiikan ystävä kuten minäkin :)

Seuraavassa postauksessa luvassa lisää vinkkihenkisiä ilonaiheita. Lähiaikoina tulossa myös sisustuspohdintoja, sillä sain sellaisen puulla päähän -tyyppisen inspiraatiokohtauksen. Wuhuuu, sooooon kuulkaas kesä nyt kun ideoita vaan tupsahtelee tällä tavalla :D !!!!!!

Joutuuko kukaan muu tällaisen kesäinspiraation jyräämäksi ikinä :D?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!