perjantai 19. kesäkuuta 2015

Perjantain paras: uusi suosikkituote

Pitkästä aikaa perjantain paras. Täällä kerroin testitilauksestani ranskalaiseen apteekkikosmetiikkaa myyvää verkkokauppaan. Tilasin  vanhojen suosikkieni lisäksi kokeiluun muutaman itselleni uuden tuotteen ja toinen niistä on osoittautunut varsinaiseksi helmeksi.

20150601-IMG_9312
Say hello to my new favourite facial cleanser! Tämä Avènen herkälle couperosa -iholle tarkoitettu puhdistusmaito "Antirougeurs" tuntuu hämmästyksekseni tekevän sen mitä lupaakin, eli tasoittaa ihon sävyä ja vähentää punoitusta. Olen hyvin hämmästynyt: tilasin tuotteen, koska etsin hellävaraista mutta tehokasta puhdistusmaitoa. Tämä tuntuu kyllä tekevän muutakin kuin vain puhdistavan! Tämä on myös riittoisampaa kuin viimeksi käyttämäni Lumenen puhdistusvoiteet, joten hintaerokin tasoittunee käytössä.

Tälle suositus ja iso peukku -tätä ostan uudelleenkin!

Ainiin: hyvää juhannusta kaikille! Meille on tulossa talo täyteen ystäviä: päivää on tarkoitus viettää grillailun ja hyvän ruuan merkeissä. Toivottavasti teilläkin on tiedossa mukava viikonloppu :)

2 kommenttia:

  1. Oi, Avenen tuotteet on ihania! Niillä on maailman paras neutralisoija. Sellainen vihreä töhnä, jolla saa punottavat alueet huijattua normaalimmiksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avenella on maailman paras käsivoide (Cicalfate) ja muutenkin olen tutustunut merkiltä lähinnä erilaisiin rasvoihin. Tämä on eka muunlainen tuote mitä kokeilen ja olen kyllä tosi vakuuttunut! Pitänee tutustua myös tuohon neutralisoijaan, kiitos vinkistä :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!