maanantai 18. maaliskuuta 2013

Hankintoja kotiin

Sokoksen maaliskuun tarjouksissa oli muutama jo kauan himoitsemani tuote jotka kävin tänään, äkkiä ennen 3+1 päivien ruuhkaa, hakemassa kotiin.

IMG_6030
Uusia käsipyyhkeitä meille tarvitaan kipeästi ja ne olivatkin alkuvuodesta sisustushaateessa listaamieni hankintojen joukossa. Nämä Finlaysonin uuden J.F sarjan pyyhkeet ovat ihanan muhkeita. Ikävä kyllä värejä näissä on vielä vähän huonosti: olin ajatellut ostaa harmaita ja beigejä (vai meneeköhän se väri jo greigen puolelle;)) mutta beige olikin luonnossa minusta vähän likaisen värinen. Niinpä ostin pari harmaata ja pari valkoista: käyvät hyvin kaikki yhdessä tai erikseen pareittain.

IMG_6024

Lisäksi olen jo pidempään haaveillut Iittalan Sarjaton- sarjan mukeista. Astioita meillä on kuitenkin niin paljon ja tilaa niin vähän, että on mentävä tiukalla "vanha pois uuden tieltä"- menetelmällä. "Onneksi" meillä onkin useampi astianpesukoneessa kulunut muki, jotka pitäisi muutenkin heittää pois (astioista saattaa ymmärtääkseni irrota jotakin ainetta jos ne kuluvat sisältä harmaaviiruisiksi), joten tätä tarjousta en voinut vastustaa. Poistoon lähti 4 mukia, mutta jätän ne kaksi muuta "säästöön": oikein herkuttelen sillä ajatuksella, että minulla on lupa ostaa vielä kaksi mukia jos törmään kivoihin. Pieniä voi olla ihmisen ilot ;)

IMG_6073
Saan nykyään niin harvoin ostaa mitään uutta kotiin, että olen ihan fiiliksissä näistä pikkuhankinnoista :)

2 kommenttia:

 1. Löysin Madeleinen blogin kautta tänne ja onneksi löysinkin! Paljon mukavaa luettavaa ja hyviä kuvia. Lisäksi ollaan aika saman ikäisiä ja mä olen kanssa pikku hiljaa siirtymässä "kunnolla" työelämään (pitkittyneiden) opintojen jälkeen. Yhtäläisyyksiä siis huomasin jo nyt, heh. :)
  Vierailen varmasti jatkossakin! Tervetuloa kurkkamaan mun blogiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva kuulla, kiitos ja tervetuloa! Kävin heti kurkkimassa sun blogissa ja se vaikuttikin erittäin mielenkiintoiselta: aika samanhenkiseltä tosiaan kuin tämä minunkin :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!