tiistai 5. maaliskuuta 2013

Black on black

Vaikka kevät kalenterin mukaan kolkutteleekin jo ovella, niin ehkä se on tämä lumipyry, mikä yhä vain saa huomioni kiinnittymään kokomustiin asuihin. Toisaalta kokomustahan on myös tulevana kesänä kuuminta hottia, joten ehkä ei tämä niin paha ongelma olekaan ;) 

black on black1
En ole koskaan ollut oikein innostunut haalareista. Mutta siis nämähän kaunottaret näyttävät upeilta! Oma suosikkini on tuo ensimmäinen asu Sarah Jessica Parkerin päällä. 

black on black2
Kaikki kuvat: http://www.thetrenddiaries.com/

Ja taas tuollainen takki! Oih... keskimmäisestä kuvasta, Elizabeth Olsenin jaloista, himoitsen myös noita nilkkureita! Just jotkut tuollaiset tarvisin. Paitsi että mä oon nyt mustien kenkien ostokiellossa, joten jossain muussa värissä. Olivian toisessa takissa ei ole nahkahihoja, mutta aika päheä se on muuten. Ja entäs tuo vekkihame! Niitä on toki muutaman vuoden ajan jo näkynyt lehdissä ja blogeissa, mutta henkilökohtaisesti en vieläkään luota taitooni saada mummohame näyttämään hyvältä... Olivia senkin taidon osaa, luonnollisesti.

Hmmm. Jokohan tämä olisi viimeinen mustien asujen inspispostaus, ainakin tältä talvelta..? Seuraavaksi voisin jo omastakin mielestäni alkaa kiinnostumaan myös vähän muistakin jutuista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!