perjantai 1. maaliskuuta 2013

Perjantain vinkit

Tämä päivä on sujunut leppoisissa tunnelmissa: vähän töitä, vähän siivoiluja, aika paljon rentoilua. Huomenna on taas töitä ja muutenkin viikonloppuna pari kyläreissua tiedossa, joten oli kiva pystyä tänään olemaan ihan rauhassa kotona.

Jos eilisen ilonaihe oli löytynyt yhdestä suosikkiblogistani, niin tänään inspiraatiota tarjosi toinen: nähtyäni jokin aika sitten ihanan Zubin blogissa Kreikkalaisen jauhelihapiirakan ohjeen, päätin kokeilla itsekin jossain vaiheessa. Ja tänään oli pitkästä aikaa leivontafiilis :)

IMG_5809
Ja ai että on hyvää! Suosittelen, erittäin maukas ja ruokaisa suolapala :) Yhteishyvän ohjeeseen tästä. Itse oikaisin, Zubin tapaan, ja pohja oli valmis (rukiinen) piirakkapohja.

Zubin blogissa on myös meneillään 1 v- synttäriarvonta 8.3. klo 10 saakka, käy osallistumassa!

Kuva 1

Kuva: http://zubiscorner.blogspot.fi/2013/03/synttariarvonta.html

Voittona kuvassa oleva, ihana Marimekon "Puutarhurin parhaat"- uunikinnas.

Kivaa viikonloppua :)!

2 kommenttia:

  1. Kiva että tykkäsit piirakasta! Tuosta on tullut itselleni jo aika suosikki, olenkohan neljä kertaa tehnyt ja joka kerta yhtä hyvää. Jauheliha tosin alkoi viimeksi tökkiä, ensi kerralla ehkä kasvisversiona. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kyllä että tuota tullaan meilläkin tekemään vielä myös uudelleen ;) Kasvisversio onkin hyvä idea! Tuollaista yleisohjetta on kiva soveltaa.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!