lauantai 23. maaliskuuta 2013

90s is back

Siis onhan noita merkkejä näkynyt: bomber- ja baseball- takkeja, lippis, lenkkarit...you name it. Sisustuksen puolella kauhistelin ilmiötä Zubin blogissa jokunen aika sitten. Ja tänään törmäsin tähän kuvaan.

Hoop
Kuva: http://www.whowhatwear.com/accessory-report-hoop-earrings

Oh no, not this... käsittelin trendin loppuun teinivuosien jäljiltä omalta kohdaltani vasta edelliskesänä ja laitoin loputkin renkaat kirpparille (ei niitä kyllä vuosiin ollut enää käytetty). Ja nytkö ne tulee takaisin jo..? Mä NIIN en ole vielä valmis 90-luvun paluulle...

rihanna_march32013_1TrendDiaries


Aika ysäri on myös Rihannan asu tuossa kuvassa: siitä en siis niin tykkää. Mutta tuo letti: kuka opettais mut tekemään tuollaisen..? Ihan sairaan hieno :)

2 kommenttia:

 1. Hei! Linkkien kautta päädyin selailemaan blogiasi :). Olen itse huomannut ysärin paluun lähinnä musiikin kautta. Aika moneen radiohittiin on nyt sämplätty mukaan vanhoja ysärivaikutteita.

  Tuo Rihannan letti on kyllä mielettömän kaunis. Naiselta kyllä löytyy tuota tukkaakin kivasti ja paksusti - oma vastaava voisi näyttää aika luihulta, mutta ehkä hyvällä tupeerauksella voisi saada vastaavan voluumin aikaan omaankin tukkaan.

  En ole koskaan kokeillut aloittaa tuollaista lettiä ranskalaisen letin tapaan ylhäältä, mutta muuten tuollainen syntyy näin:
  - Jaetaan hiukset kahteen osioon
  - Pyöritetään osioita itsensä ympäri esim. vastapäivään
  - Kierretään / nostellaan osiot toistensa ympäri myötäpäivään

  Pitääpä kokeilla joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta muuten myös tuo musiikki: enpä tullut ajatelleeksi tässä yhteydessä. Ja kiitos kampausvinkistä! Jotakuinkin niin se sitten menee kuin miltä se näyttääkin, mutta ajattelin ettei tuolla tavalla voi tulla siistiä lettiä... Pitää kokeilla itsekin joskus :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!