perjantai 29. maaliskuuta 2013

Lately

Hyvää pääsiäistä kaikille :) Me matkasimme jo eilen alkuosaksi pääsiäisestä tänne maalle, lauantaiksi palaamme taas kaupunkiin rakkaan ystävän 30v- juhlintaa varten. Minulla on pitänyt täälläkin kiirettä, koska sukulaisten ja ystävien tapaamisen ohella tämän päivän ohjelmassa oli kaksi blogin kannalta ainakin uskoakseni varsin kiinnostavaa vierailua: alemmassa kollaasissa vähän sneak peekia. Kuvissa muutamia viime aikojen juttuja puhelimella kuvattuna.

lately1
Yritä siinä nyt sitten pokkana lenkkeillä, kun toinen kulkisi mieluiten lähinnä lumen alla. Muuten lenkkeily on viime aikoina ollut poikkeuksellisen nautinnollista auringonpaisteessa. Vähän kevättä sisälle. Perjantai-illan nautiskelua lehden parissa. Töitäkin on välillä tehty. Toisaalta käyty myös lounaalla. Eilen illalla koirat nautiskelivat maalaiselämästä.

lately2
Suurimpana kuvassa maailman suloisin kummipoika, jota ehtii nähdä aivan liian harvoin. Ilmeisesti olimme kuitenkin toivottuja vieraita, sen verran leveä hymy nousi pikkumiehen kasvoille kun saavuimme :) (Etenkin kummisetä oli ilmeisen huvittavan näköinen, sen verran tiiviisti piti häntä tarkkailla naurussa suin...) Vasemmalla ja yläoikealla sitä lupaamaani sneak peekia: kävin vierailemassa Kainon putiikissa Köyliössä sekä Ideakorun Maarit Naakan luona Harjavallassa. Molemmissa paikoissa rupattelin merkkien takana olevien upeiden naisten kanssa hyvän tovin: kuvia ja juttua näistä vierailuista siis luvassa tänne blogiin kunhan ehdin purkaa kuvat ja kirjoittaa jutut puhtaaksi. Lopuksi vielä äidin pääsiäisnarsissit.

Mitäs muiden pääsiäissuunnitelmiin kuuluu? Toivottavasti kaikilla ainakin rentoutumista ja upeista ilmoista nauttimista :) 

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, voi pientä lumeen kaivautujaa. Ja mikä mainio leijonapeppu! Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinne!

  Muuten, onko sulla jo käyttökokemuksia Joe Blascon orange highlightista? Muistelisin, että sulla oli se jossain vaiheessa jemmassa odottelemassa käyttöön pääsyä. Se jäi mieleen pyörimään ja nyt näyttäisi olevan Sokoksella huhtikuun tarjouksessa..

  P.S. Jään odottamaan noita vierailujuttujasi innolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on se, mutta ei vielä käyttökokemuksia: ostin sen Blascon varmaan jo viime keväänä, kun MUSin trio "veteli viimeisiään". No, se vetelee edelleen viimeisiään ( en tajua miten se on voinut kestää näin kauan kun päivittäin käytän..), mutta ehkä tänä kesänä pääsee kokeilemaan Blascoakin jo...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!