sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kevätasu nro 1

Eilen saimme kylään harvinaisia vieraita, kun Tampereella asuvat ystävämme tulivat istumaan iltaa. Kevätaurinko paistoi koko päivän ja lämmitti sisätilat, joten T-paita oli ainut mahdollinen asuvaihtoehto. Sain siis vihdoinkin pukeutua siihen kaipaamaani keväisempään asuun :) 

16.3.


T-paita/Massimo Dutti, alla Noa Noan mintunvärinen toppi (väri näkyi luonnossa paremmin kuin kuvassa), farkut/Zara, kaulakoru/Kalevala koru, ranteessa/Nomination ja Ideakoru

Yritän muutenkin tsempata asukuvien suhteen: kävin läpi viime aikojen postauksia ja totesin että onpas asuja ollut vähän. Kauhean paljon ei ole ollut pukeutusmisintoa viime aikoina, mutta nyt on taas pari ideaa mielessä :)

Lisää kevätoireita ja uusi oivallus kuvia katsellessa: pakko. päästä. kampaajalle. heti. Raikkaampi väri. Jotain uutta malliin: tukka on aivan liian raskas, jotta voisin pitää sitä auki. Alan kuitenkin viimein olla melko tyytyväinen pituuteen, joten siitä en haluaisi kovin paljon lyhentää. Any ideas..?

p.s. Koska viinilasi kädessä tekee parhaita päätöksiä, naputtelin perjantaina pienen keväisen tilauksen Shopbopille. Odottelen sitä saapuvaksi heti alkuviikosta, esittelyä seuraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!