keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kenkiä

Selailin muutamaa nettikauppaa tennarit mielessäni. Ei löytynyt mitään rakkautta ensi silmäyksellä- mallia, mutta toisaalta tennarit on niin perusjuttu, että ehkä se ei ole tarpeenkaan.

tennarit
Stockalta löytyi vielä mustana tuota kaipaamaani Conversen mallia, mutta koossa 6 ja 6,5. Pienijalkaiset vink vink...omaan kanoottiini ei ole toivoakaan survoa noin pientä kenkää. Conssien oikealla puolella on se Vagabondin malli, josta taannoin puhuin. Zalandosta löytynyt Kappan malli (alarivissä vasemmalla) muistuttaa noita Consseja ja voisi olla mahdollinen, jos vain löytäisin sen jostain kaupasta sovitusta varten: kuten jo mainitsinkin, en tilaa netistä kenkiä. Jalkani ovat sen verran hankalat, että vaikka palautus olisi miten helppoa, en jaksa sitä rumbaa. Hämmästyksekseni huomasin silmäileväni myös muutamia kiilakorkotennareita sillä silmällä... Spartoossa oli kiva Superdryn (ylärivi, värissä "sieni", hih...) ja alla MarcO'Polon versio. Hmph. Enpä olisi uskonut että tämä tapahtuu minullekin ;) Saas nyt nähdä silti: etsin tosi monivuotisia kavereita, enkä oikein tiedä miten pitkälle tämä lenkkaritrendi kantaa. Tuossa Superdryn mallissa wedge on toisaalta tosi maltillinen... Juoksulenkkarit olisivat tietysti kaikkein trendikkäin valinta juuri nyt ja ne ovatkin minusta aika makean näköiset oikein yhdistettynä. Minulla ei vain nyt ole mahdollisuutta hankkia montaa erilaista mallia, vaan haluan yhdet sellaiset, jotka sopivat kaiken kanssa ja ovat riittävän siistit melkein minne tahansa (koska menen niillä melkein minne tahansa ;)).

muut
Stockan sivuilla silmäni hiukan harhailivat... etenkin yhdet matalat sandaalit olisi tosin jopa tarpeellista hankkia. Tuo DKNY:n malli on tosi kaunis, mutta ehkä hiukan arvokas sandaaliksi omaan makuuni. Calvin Kleinin wedge-sandaalit on tosi kauniit, mutta sellaisia en juuri nyt tarvitse. Nudeja tuollaisia en tosin omista... Ja baltsuja en kyllä saisi nyt ostaa, koska niiden edellä on jonossa muutamatkin tarpeellisemmat kengät. Nuo Jeffrey Campbellin vetoketjubaltsut (ylhäällä keskellä) tosin iskivät aika lujaa! Ehkä pitää käydä varmuuden vuoksi sovittamassa: jalkaani sopii tosiaan sen verran harva ballerinamalli, että on aika turvallinen oletus ettei nuo kuitenkaan edes istuisi ;) 

Voih kun olisikin jo kuivat kadut, jotta saisi tennarit ja ballerinat pian käyttöön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!