lauantai 17. elokuuta 2013

Outfit for a Wedding

Tämän postauksen ilmestyessä olemme siis itse juhlimassa ystäväpariskunnan häitä maalaistunnelmissa. Yritän ehtiä ottamaan ihan oikeat asukuvatkin, mutta melko monta kertaa ennenkin ovat kiireessä jääneet ottamatta, joten en lupaa mitään... Tällaisia asusuunnitelmia kuitenkin oli:

IMG_0819

Kainon maximekko ja Espritin bleiseri. Kuvasta jäi pois, mutta illan viileyden vuoksi välttämätön lienee myös huivi. Huiviksi ajattelin eilisissäkin kuvissa näkynyttä Beck Söndergaardin raitahuivia: se tuo hiukan väriä, oranssi sopii hihankäänteiden oranssiin ja sekä suuren kokonsa että sisältämänsä cashmeren ansiosta uskoisin huivin olevan riiittävän lämmin myös illan viiletessä.

IMG_0829
Kengät meinasivat aluksi tuottaa päänvaivaa, sillä en halua upota ulkona nurmikkoon. Mekko on kuitenkin niin pitkä, että korkoa on aivan pakko olla. Sitten muistin nämä Clarksin vanhat kiilakorkosandaalit ja näillä mennään :)

IMG_0849
Laukku on vielä hiukan hakusessa: äidin vanha musta vintage -clutch olisi tyylikäs valinta, mutta keväällä hankittu Orgding & Redan pussukka houkuttaisi väriläiskänä. Ajatuksissani on nimittäin myös kultaiset korut.

Kumman laukun mahdoin päätyä ottamaan kainaloon?

Hauskaa lauantain jatkoa ystäväiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!