lauantai 24. elokuuta 2013

Uutukaisia

Käväisin viime viikolla Helsingissä parin päivän työmatkalla. Tällä kertaa ehdin hiukan shoppaillakin.

IMG_0895

MAAILMAN KAUNEIN T-PAITA! Ei mulla muuta ;)

Näin kaunokaisen Nudgen fb- sivulla pari päivää ennen matkaa ja jännitin siitä lähtien ehdinkö ajoissa saamaan omani. Ja ehdin! Mutta kauppa oli kuulema käynyt kuumana ja vaikka kaikkia kokoja vielä oli, niin ei montaa kappaletta... i-h-a-n-a. Merkki on Alchemist by Caroline Mewe -itselleni täysin uusi, mutta nettisivuilla näkyi paljon muutakin kiinnostavaa. Mielikuvissani käytän paitaa tästä eteenpäin aina ja kaikkialla -pari asukuvaa kuvasinkin jo. Mustaa + sinisilmäinen husky -what is there not to love?

IMG_0968
Pitkästä aikaa tein asustelöytöjä Zarassa: ostin peräti kaksi statement -kaulakorua. Vähän mietin, että jokohan näiden on aika kohta vaihtua hillitympiin koruihin, mutta vielä tekee mieli ympätä tällainen vähän joka asuun. Niin että annoin sitten mennä.

IMG_0988

Näiden korujen hinta-laatusuhde vaikutti minusta hyvältä: monien korujen suhteen on itselläni se ongelma, että vaikka ne ovat kuvissa tosi kivoja, eivät ne livenä sitten vastaakaan odotuksiani. Zaran korut ovat minusta yleensä melko laadukkaan oloisia, mutta toisaalta tämän tyyppisestä korusta en ihan kauhean montaa kymppiä ole valmis maksamaan. Siitä syystä siis moni Zarankin koru on jäänyt hankkimatta.

IMG_0979
Minulla oli ennen näitä oikeastaan vain yksi statement -kaulakoru: paljon käyttämäni ja edelleen ihana Noa Noan kangaspohjainen versio. Minulla oli myös yksi bling bling -koru jonka ostin ja jota käytin viime talvena, mutta jotenkin se pääsi hajoamaan muuton yhteydessä. Niinpä ostin nyt uuden sellaisenkin. Vielä minulla olisi kiikarissa yksi tietynlainen versio statement -kaulakorusta, mutta saas nyt nähdä vieläkö raaskin yhden hankkia. Shoppailubudjetti on tällä hetkellä aivan olematon, joten pitää yrittää entistäkin tarkemmin harkita mihin sen vähän käyttää.

IMG_1005
Varastoon hankin uuden napin MACin Studio Finish Concealeria, joka on osoittautunut aivan huipputuotteeksi. Aiemmin käytin melkein tarkalleen kaksi kertaa MACin hintaista Joe Blascon peiteväriä, mutta tämä on minusta aivan yhtä hyvä: sulautuu ihooni (minulla vaalein sävy NC15), levittyy hyvin ja pysyy kuin tauti. Tuosta vanhasta napista riittänee vielä muutamaksi kuukaudeksi jopa (riippuen miten huonosti ihoni milloinkin käyttäytyy...), mutta on siinä ja siinä ehtiikö seuraava Helsingin reissu tulla ennen tämän loppumista. Siispä piti hankkia yksi varastoon :)

IMG_0994

Kävin myös kampaajalla: kyllä taas kelpaa :) Kysyin kampaajalta vinkkiä naamioasiaan ja hänen suosituksestaan hankin Kevin Murphyn Born Again -naamion. Palaan käyttökokemusten kera asiaan myöhemmin.

Teeppariasukuvia luvassa maanantaina, stay tuned ;)

2 kommenttia:

 1. Tuo t-paita on tosi hieno ja ihan sun näköinen!

  Statement-korut ovat myös kauniita, itseltä ei muuten löydy vieläkään yhtään sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Printit hiukan aina jotenkin arveluttaa itseäni, vaikka muiden päällä hienoja ovatkin, mutta tuo nyt vaan oli niin törkeän hieno, että ei sitä voinut ohittaa :) Minusta statement -korut on superhelppo tapa muunnella melkein asua kuin asua tilaisuudesta toiseen. Ja etenkin niiden avulla on helppo tehdä suosimistani rennoista asuista hiukan puetumman näköisiä. Olen käyttänyt tuota Noa Noan korua todella paljon, joten uskoisin näillekin tulevan käyttöä :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!