perjantai 2. elokuuta 2013

Täydellinen ruokapäivä

Cupcakes and cashmere -blogissa oli hiljattain hauska juttu bloggaajan unelmien ruokapäivästä (täällä): mitä söisit jos voisit yhden päivän aikana syödä mitä tahansa miettimättä kaloreita tai mitään muutakaan terveellisyysasioita. Ainoastaan kaikkein suurimmat herkut, mitä keksit. Innostuin postauksesta niin paljon, että päätin yrittää pohtia miltä minun päiväni näyttäisi :)

En kyllä usko, että millään pystyisin oikeasti syömään näin paljon kaikkea ;) Mutta voisin yrittää...

Aamiaisbrunssi

Kahvia, croissantteja, tuorepusristettuja mehuja, juustoja, tuoreita hedelmiä ja marjoja (kaikkein mieluiten mansikoita!)... Ehkä myös amerikkalaisia pannareita ja vaahterasiirappia.


IMG_9698
Jälkkäriksi mansikkakakkua tai -leivos.

IMG_8460


Lounas 

Salaattia (ehkäpä lasillisella viiniä). Salaatissa peruspohjan lisäksi paljon juustoa (cheddar -paloja, fetaa, mozzarellaa, halloumia...), viinirypäleitä, oliiveja, artisokkaa, suola- ja cashew -pähkinöitä, krutonkeja, caesar -kastiketta...

IMG_8618

Lounaan jälkeen kermainen capuccino.

IMG_8789

Ja ehkä vähän kakkua..? Vaahtokarkinmakuisella kuorrutteella koristettu suklaa-mansikkakakku synttäreilläni hipoi omaa käsitystäni täydellisyydestä :)

IMG_8127

Välipalakahvi

Hyvää kahvia (joku pehmeäksi paahdettu lajike, vaikka guatemalalainen Hunapu tai joku etiopialainen papu), Ben & Jerry's Cookie Dough -jätskiä ja vanilja- ja voisilmäpullia. 

IMG_7385

Illallinen

Hyvä pihvi, lisukkeena esimerkiksi salaattia tai muita kasviksia. Lasillinen hyvää punaviinia (Amarone, Chianti, Malbec...).

IMG_0865



Jälkkäriksi vaikka... sitruunamarenkikakkua.

IMG_8106
Iltapala


Mmmm... juustoja, tapaksia, itse tehtyä guacamolea ja nachoja. Kenties vähän lisää punaviiniä tai sangriaa.

IMG_1052
IMG_7222
IMG_4873



Lisäksi saatavilla pitää koko päivän ajan jatkuvasti olla irtokarkkeja, lakua sekä limsaa: coca colaa ja omenalimonadia.

Tämä oli yllättävän hankalaa: tykkään ruuasta niin paljon! Listalta jäi vielä japanilaiset ja italialaiset herkut sekä hamppari (Hesen hampurilaisateria!). Ja... vaikka mitä muuta. Mutta esimerkiksi näin :)

Haluaako joku tarttua haasteeseen ja tehdä oman unelmien ruokapäivänsä? Olisi hauska kuulla miltä muiden päivät näyttäisi. Saa mieluusti linkittää kommenttiboksiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!