perjantai 15. elokuuta 2014

Perjantain paras: syystunnelmia sisustuksessa

Lämmöstä huolimatta tuuleen on ilmaantunut pieni aavistus lähestyvästä syksystä. Elokuussa kypsät viljapellot tuoksuvat ja illat ovat taas pimeitä. Lehdet ja blogit pursuilevat toinen toistaan ihanampia syysvaatteita ja muutenkin tummemmat sävyt ovat taas alkaneet miellyttää silmää. Monen muun tavoin minullekin syksy tuntuu olevan hyvin energistä,  uusien alkujen aikaa. Vaikka syksyyn sekoittuu aina ripaus haikeutta päättyvän kesän vuoksi, on sen kirpeydessä aina lupaus myös jostain paremmasta. Siksi, niin paljon kuin kesästä pidänkin, toivotan myös syksyn avosylin tervetulleeksi.

Aika alkaa taas olla kypsä syysajatuksille. Siksi ihastuin päätä pahkaa näihin henkeäsalpaavan upeisiin Stylizimo -blogissa olleisiin kuviin! Vaikka oma kotimme onkin vaalea, aloin näiden kuvien innostamana välittömästi pohtia tapoja tuoda hiukan lisää kaunista synkkyyttä sinne tänne myös meillä. Katsotaan. Ainakin kynttilät pitää taas etsiä kesäteloilta paraatipaikoille.

http-::stylizimoblog.com:black-beauty:


http-::stylizimoblog.com:black-beauty: 2

Kuvat/photo credit: http://stylizimoblog.com/black-beauty/

Love, love, love <3

Syyspukeutuminen on aina lemppariani, mutta tänä vuonna olen keskittynyt siihen harvinaisen vähän, sillä pallomahan vuoksi hankinnat itselleni ovat jäissä. Vauvanvaatteita olen ihastellut sitten senkin edestä, mutta niitäkin alkaa nyt olla sen verran koossa, että ennen vauvan syntymää ei ole järkevää hankkia enää kovinkaan paljon mitään. Suunnittelen kuitenkin jonkinmoista syysvaatepostausta lähiaikoina, sillä haaveillahan voi aina...

Viime päivinä olen lähinnä keskittynyt siivoamaan "ympäri kaupunkia" kuten mies asian ilmaisi: kotona pikkuhiljaa loppuun saatellun raivausoperaation lisäksi ehdin hetkeksi myös äitini uuteen kotiin heiluttamaan rättiä. Vauvan huoneessa alkaa olemaan tilaa vauvan kalusteille ja tavaroille (raivausoperaation tavoite ;)), vielä pitäisi hankkiutua eroon vanhasta työpöydästäni. Putkimieskin muuten kävi ja vaivaiset puolitoista kuukautta (...) aikataulusta myöhässä saatiin uudet koneet vihdoin paikoilleen kodinhoitohuoneeseen. Eilen mittailtiin ja tänään tehdään reissu keittökalusteliikkeeseen katsomaan löytyisikö tilaan sopivia uusia kaappeja ja tasoa. Whiiiiiii, olen niiiiiiin innoissani että pääsen vihdoin oikeasti sisustamaan :)

Joko te muutkin haistatte syksyn tuulessa, vai vieläkö kesä houkuttelee huolettomuudellaan :)?

2 kommenttia:

  1. Mä oon jo ihan syksy fiiliksissä! Tulevan kauden vaatteet on kovasti mielessä... Ja kotiinkin tekisi mieli laittaa kaikkea kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää miten tämä sama vimma iskee joka syksy! Täytyy liittyä kouluaikana opittuun rytmiin ja siihen, että niin pitkään kaikkien (kai?) elämässä oikea uusi aika alkoi aina uuden luokka-asteen myötä (ei kalenterivuoden vaihtumisella tunnu olevan samaa merkitystä). Itsellä painaa tänä vuonna samaan aikaan päälle varmaan pesänrakennusviettikin, mutta kyllä tämä sama fiilis silti joka syksy aina tulee. Ja se on kivaa :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!