sunnuntai 24. elokuuta 2014

First day at school

Huomenna on taas ensimmäinen päivä uudessa koulussa. Ihan kauheasti en tässä vaiheessa koulunaloitusta jännäile, sillä tämä on jo yhdekäsäs kerta kun olen jonkun sortin ekaluokkalainen, fuksi tai muu vastaava keltanokka. Innoissani sen sijaan olen, aivan samalla tavalla kuin joka kerta aiemminkin :) Ja kaikkihan tietävät, että tärkein asia ekana koulupäivänä uudessa koulussa on se, mitä pukee päällensä (eikö niin;)?). Sitä minäkin olen tässä pohdiskellut.

20140824-IMG_6867
Vaikein pala tulee olemaan laukun valinta, sillä nyt heitetään taas hyvästit rennolle kesäkassille ja toivotetaan tervetulleeksi työminä. Kumpi näistä Mulberryn ihanuuksista? Bayswater on täällä blogissakin nähty useasti ja patinoitunut pintakin todistaa, että ahkerassa käytössä on ollut, vuosia. Jokunen aika sitten vihjaisin saaneeni uuden syyslaukun ja vihdoin voinkin esitellä kuvassa näkyvän mustan kaunottaren Mabelin. Mabelin sain tyrmistyksekseni alkukesästä synttärilahjaksi eräältä rakkaalta (ja ilmeisesti vähän hullulta!) läheiseltäni, joka itse ei enää tullut laukkua käyttäneeksi. Hän halusi antaa laukun hyvään kotiin, jossa se pääsisi kaapin sijasta käyttöön. No, minähän jalosti lupasin adoptoida upeuden :)

Ekoina päivinä mukaan pitää ottaa yksi A4 -kansio, joka ei oikeastaan mahdu kumpaankaan laukkuun niin että laukku menisi kiinni. Siksi pohdiskelen, että kummassa laukussa se menisi kätevämmin laukun ollessa auki -ilman että muut tavarat tippuvat ulos tai (potentiaalinen) sade tulee sisään. Mabel on itsessään hiukan kevympi kantaa kuin Bayswater, mutta aukeaa toisaalta leveämmin jos vetoketjua ei saa kiinni. Hmmmm. Vaikeita juttuja ;)

20140824-IMG_6819
Toinen pohdinnan paikka on kengät. Koska luvassa on piiiitkä päivä (mainitsinko jo että se alkaa kasilta....?!? Argh!!!!!), joten jalkaan laitan mukavat, mustan tai konjakin väriset ballerinat. (Tai mustat Hunterit jos heti aamusta tulee vettä...) Mutta siis kummat?

Perusasiat on sentään valittu. Tarkoitus on laittaa päälle uusi Asoksen maternity -puolelta tilattu trikoomekko. Siinä yhdistyy kaikki: turvavärini musta ja mukava malli sekä materiaali rennon tyylikkääseen ulkonäköön. Yleensä en käytä arkena ihonvärisiä sukkahousuja, mutta nyt mustat tuntuvat liian tunkkaisilta.

mekko

Mekon kaveriksi aion laittaa nahkatakin (Selected femme) ja huivin (Beck Söndergaard) tuomaan lämmön lisäksi väriä ja rentoa fiilistä.

20140824-IMG_6828
Asusteiksi suunnittelen Lindexin statement -kaulakorua ja Asokselta tulleita uusia korviksia (joissa ikävä kyllä oli tullessaan pieni vika, mutta toivoisin saavani sen fiksattua...), sekä tietysti kello ja sormukset. Todennäköisesti myös huivi pysyy kaulassani melkein koko ajan, joten siitä tulee vähän väriä. Ja huuliin kirkasta punaa :)

20140824-IMG_6844

Vielä laukkuongelmaakin suuremmaksi haasteeksi osoittautunee aamulla ajoissa ehtiminen, mutta onneksi sentään aamukahvit on luvassa heti ensimmäisenä ohjelmana :) 

Enää en ehdi kysellä neuvoja vaan joudun ratkaisemaan dilemman ennen aamua ihan itsekseni (saattaa olla että joudun laskemaan entten tentten...). Mutta minkä kenkä-laukkukombon sinä valitsisit :)? Ja onko muita uuden koulun tai vaikkapa työn aloittavia? Miten te ratkaisitte pukeutumisongelman :)?

6 kommenttia:

 1. Liputan ehdottomasti bayswaterin ja ruskeiden ballerinojen yhdistelmää! Mun mielestä yhdistelmä menee muuten liian tummaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päädyin tekemään kompromissin ja laittamaan bayswaterin mustien baltsujen kanssa. Mietin tota tummuutta myös, mutta ei se minusta sitten lopulta ollut liikaa. Mutta toisaalta mähän viihdyn vallan mainiosti myös kokomustissa, joten oon ehkä vähän jäävi sanomaan ;)

   Poista
 2. Oi, oletpas tyylikkäänä! Mä taas valitsisin mustat kengät sekä laukun. Upeus tuo laukku!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos <3 Ja eikö vaan olekin ihana! Tuo musta + musta- yhdistelmä olisi ollut munkin valinta, mutta pelkäsin lopulta liikaa että tavarat tippuu laukusta, koska olisin joutunut kansion takia jättämään vetoketjun auki (se aukeaa sivusta tosi alas). Siispä käytin villin kortin ja valitsin mustien baltsujen kanssa Bayswaterin :)

   Poista
  2. Hyvä valinta, olit tosi nättinä! P.S. Hyviä äitiyssukkiksia ei ehkä ole olemassakaan...

   Poista
  3. Kiitos kaunis :) Ja vähän pelkäsinkin tuota sukkisasiaa...

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!