sunnuntai 3. elokuuta 2014

Suloisen lämmintä talveen ja paljastus

Tyttö :) Vastoin edelliseen postaukseen saamiani veikkauksia meille odotellaan tytöntylleröä <3 Ilmeisesti onnistuin sukupuolettomassa sisustuksessani juuri niin hyvin kuin kuvittelinkin. Tosin siis en kovin tietoisesti ole tehnyt mitään "sukupuolineutraaleja" valintoja, vaan mielestäni olen valinnut huoneen olemassa olevaan värimaailmaan ja ylipääänsä vauvalle sopiviksi mieltämiini pehmeisiin väreihin sopivia vaihtoehtoja. Jos ajattelisin sisustavani pojalle, olisin todennäköisesti valinnut toisen kuvan by Nordin pikkutyynyyn -"bambin" koen itse tyttömäiseksi valinnaksi. Muuten tuskin olisin muuttanut mitään, jos olisimme saaneet poikaveikkauksen.

Kollaasista puuttuivat vielä esimerkiksi seinille tulevat asiat, jotka saattavat tuoda lisää selkeämmmän tyttömäisiä elementtejä huoneeseen: olen pari iltaa viettänyt Etsyn syövereissä selaillen toinen toistaan ihanampia julisteita seinälle kehystettäväksi. Suosikkilistalleni on kertynyt jokunen vaaleanpunainen valinta, mutta myös edelleen paljon turkoosia. En oikein tiedä miksi olen niin ihastunut tuohon turkoosiin juuri nyt, jotenkin se vaan tuntuu niin raikkaalta valkoiseen yhdistettynä. Muuten en osaa kaivata mitään vaaleanpunaista huoneeseen, minusta se on täydellinen juuri noin. Lisää tyttömäisyyttä on suunnitelmissa tuoda myös ripustamalla näteimmät vaatteet lipaston nupeista esille -vaikka juuri tajusin että yhtään mekkoa en vielä ole ostanut. Eiköhän sellainenkin vielä jollain reissulla löydy :)

Mutta nyt varsinaiseen aiheeseen: vinkkasin pari postausta sitten löytäneeni Reiman Newborn -malliston ja ihastuneeni. Oma mielikuvani Reiman tuotteista on ollut hyvä laatu ja toiminnallisuus, mutta ei välttämättä aivan omaa makuani vastaava ulkonäkö. Mutta tämä mallisto on kyllä just eikä melkein sellainen mistä tykkään: aivan uskomattoman suloisia juttuja täynnä! Vai mitäs sanotte näistä..?

Kaikki sivun kuvat lainattu Reiman sivuilta täältä.

villaiset

Meillä haussa on vielä (mieluiten villainen) välikerros vauvalle: äitiyspakkauksen villahaalari on tänä talvena vielä aivan liian iso. Olen kuullut hyvää Ruskovillan villavaatteista, mutta hinta niissä on sen verran suolainen, että aivan näitä pikkiriikkisiä ja heti pieniksi jääviä ei kyllä millään raaskisi hankkia niin kalliilla. Näissä Reiman vaatteissa siis miellyttää paitsi nappi ulkonäkö, myös hiukan kohtuullisempi hinta.

päällikerros
Myös pikkuinen haalari oli ostoslistalla (äitiyspakkauksessa tuleva on liian iso), mutta sen ehti ihana ja innokas tuleva mummo jo meille hankkia. (On muuten syötävän suloinen, niitä kuvia tulossa myöhemmin.) Jos meillä ei jo olisi haalaria, saattaisin hyvinkin harkita kuvassa olevaa Griania. Ihana! Nuo tumput ja tuo hattu (minulle voi oikeasti myydä mitä vaan jos siihen laittaa korvat...) saattavat kyllä oikeastikin vielä päätyä meille...

Vielä en ole päässyt malliston vaatteita ihan livenä hypistelemään, mutta koska emme asu kovin kaukana Kankaanpään tehtaanmyymälästä, suunnitelmissani on tehdä reissu sinne tässä syksyn aikana. Reimalla on myös verkkokauppa ja lista jälleenmyyjistä löytyy täältä (sekä jokaisen tuotteen kohdalta erikseen).

Mallistoon kuuluu myös sisävaatteita ja muutakin söpöä, käykäähän kurkkaamassa :)

p.s. Joko olette kuulleet uunituoreesta Mammablogit.com -sivustosta? Sivuston listauksesta on helppo käydä valitsemassa uutta "mamma-aiheista" luettavaa: tällaista olisin itsekin kaivannut kun aloin lisäilemään äitiysblogeja lukulistalleni pian raskausuutiset saatuani. Listalla onkin paljon myös itselleni ennestään tuntemattomia  blogeja, joihin aion ehdottomasti tutustua tarkemmin. Oman bloginsa voi ilmoittaa mukaan, niin minäkin tein :) 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, tyttö! Vaikka pojatkin on ihania. :) Kivannäköinen tuo Reiman mallisto; pitää käydä kurkkimassa lähipiirin vauvoille.
  Ja vielä kiitosta blogin uudesta ulkoasusta! Tykkään, selkeä ja tyylikäs. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miesparka joutuu entistä pahemmin alakynteen täällä kotona, kun (koirat mukaan luettuna) meitä tyttöjä on täällä pian 4 ;)

   Ja kiitos: itsekin olen ulkoasumuutokseen supertyytyväinen :)

   Poista
 2. Oi, tyttö <3 Pääsit kyllä yllättämään!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!