torstai 21. elokuuta 2014

Kesähäitä

Terkut syysflunssan kourista: viikko lähti maanantain jälkeen ensin huomattavasti paljon paremmille urille saatuani tiistaina erinomaisia uutisia, mutta sitten iski flunssa. Keskiviikkona piti hoitaa asioita Porissa, mutta muuten ohjelmassa on ollut tiukkaa paikallaan oloa ja kuuman juomista, josko mokoma tuolla luovuttaisi. En nyt millään ehtisi sairastamaan, sillä tiedossa on kiva viikonloppu Tampereella: lauantaina serkun häät ja miniloma hotelliyön merkeissä -varmaankin viimeinen sellainen ennen kuin  nyytti saapuu. Toiveissa olisi jaksaa juhlia häissä myöhään iltaan, joten nyt olisi syytä parantua! 

Tuntuu että runosuonikaan ei tällä hetkellä oikein syki, joten ajattelin että on hyvä hetki palata ihastelemaan kuvia ja alkukesän tunnelmia kesän ensimmäisistä häistä Porista :)

IMG_5456
Pari vihittiin kauniissa (ja presidentillisessä) Reposaaren kirkossa.

IMG_5464
IMG_5653
Juhlia vietettiin Yyterin koululla ja häissä näkyi mielestäni tosi kivalla tavalla parin harrastukset: meri, veneily, hevoset, luonto ja lavatanssit.

IMG_5656
IMG_5792


IMG_5660
IMG_5888
IMG_5913
Lopuksi vielä toivottu kuva omasta asustani.

IMG_5994

Pahoittelen laatua: tietenkin tuli taas kiirelähtö ja juhlissa toimin yhtenä kuvaajista, joten olin lähinnä kameran "väärällä" puolella. (Mulle käy näköjään ihan kaikissa juhlissa niin etten ehdi ottaa asusta kunnon kuvaa....) Ainut asukuvaa edes etäisesti muistuttava vaihtoehto oli tällainen "kaverikuvan" puolikas loppuillalta. Oma lookini koostui Katri N:n mekosta, josta tarkempi kuva täällä

Miten ihanat juhlat nuo olivatkaan: niin rennot, tunnelmalliset ja just eikä melkein ystäviemme näköiset! Odotan toisaalta innolla lauantaisia häitä, sillä luulen niiden olevan aivan toisenlaiset. Oikeastaan niin tyylipuhtaissa kaupunkilaishäissä en ole varmaan koskaan aiemmin ollutkaan. Mutta yhtä lailla juhlat ovat varmasti erittäin tunnelmalliset, rennot ja just eikä melkein vihittävän parin näköiset :) 

Mukavaa lähestyvää viikonloppua kaikille, toivottavasti te muut säästytte flunssalta!

4 kommenttia:

 1. Nättinä oot ollut liikenteessä! Kyllä häät vaan on ihania juhlia. Meillä ei harmikseni oo enää muutamaan vuoteen ollut häitä :( kaikki kaverit on jo avioliiton satamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No niin on! Joka vuosi mekin kuvitellaan että "tänän vuonna ei varmaan ole yhtään häitä" ja muistellaan että kaikki mahdolliset ystävät ja sukulaiset on jo naimisissa, mutta sitten me aina unohdetaan joku pari, jolta tipahtaakin kutsu laatikkoon ;) Nyt on taas mietinnässä että olisiko ensi kesä eka häätön kesä vuosiin, vai päättäkö joku sittenkin yllättää ja kutsua meidät juhlimaan :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia, ja ihanat nuo heppakärryt!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!