maanantai 25. elokuuta 2014

Päivän asu

Takana ensimmäinen "koulu"päivä ja minulla on pelkkää hyvää sanottavaa :) Ehdin ajoissa, eikä aamulla aikaisin lähteminen tuntunut tappavalta, kun oli sentään jo valoisaa. Tutustuin heti tosi mukaviin ihmisiin ja täydentävien opintojenkin suhteen sain superhyviä uutisia (ts. en joudukaan tekemään niitä lähimainkaan niin paljon kuin kuvittelin). Jopa koulun ravintolan ruoka oli aika hyvää -ja tämä on minulta iso kehu, sillä olen hyvin traumatisoitunut erilaisista laitosruuista, jotka parhaimmillaankin maistuvat minusta yleensä "ei pahalta". Lisäksi tarjolla on samaan opiskelijahintaan lounaan lisäksi iltamenu, hyvää sekin, joka on tosi kiva pitkinä päivinä. On myös mukavaa, että meille maisteriohjelman opiskelijoille on varattu erikseen muutama tutustumistapahtuma, sillä vaikka meidät on kutsuttu myös "perusfuksien" rientoihin, ei perinteinen fuksibiletys tässä tilanteessa kiinnosta itseäni ollenkaan. Uusiin ihmisiin on kuitenkin kiva tutustua, joten on tosi mukavaa että siihen on järjestetty myös tätä vähän vanhempaa kohderyhmää kiinnostava mahdollisuus. Ainiin: eikä sittenkään tarvitse tällä viikolla enää kertaakaan olla paikalla ainakaan ennen yhdeksää. Lupaavalta siis vaikuttaa :) Ainoa miinus on, että ääni tulee tällä vain pienenä pihinänä ja yskänpuuskat yllättävät välillä aika voimalla. Sain sentään nukuttua kohtuullisesti, joten toivottavasti se äänikin sieltä sitten pian palaa...

Mutta se kuulumisista ja niihin tärkeimpiin asioihin :D Tällaiseen toteutukseen päädyin. Olisin kovin mielelläni valinnut mustan Mabelin, mutta koska onnistuin sittenkin sekä survomaan kansion Bayswateriin että sulkemaan laukun, päädyin valitsemaan sen. Minusta musta mekko kaipasi väriparin, joten siksi päädyin mustiin ballerinoihin. Asu toimi oikein mukavasti juuri siten kuin toivoinkin ja viihdyin siinä erinomaisesti koko pitkän päivän.

sivu
edestä
takiton
Ainoa kritiikkini koskee noita sukkahousuja: ostin Lindexiltä (40 den) äitiyssukkahousut "Light skin" -värissä. Sukkahousut olivat mahan suhteen oikein miellyttävät ja kestivät päivän hyvin, mutta muuten läsnä olivat molemmat huonojen sukkisten kliseet: mummonruskea väri ja kohti polvitaipeita hivuttautuva haara. Onneksi mekko oli pitkähkö, vaikka loppupäivästä huomasin silti vilkuilevani että vilkkuuko haarus jo helman alta... yöh.

Korvikset sain onneksi sain toimimaan: tykkään niistä tosi paljon. Mietin alkuun että meneekö jo liian "hautajaisfiiliksiin" tuo asu, mutta minusta sitten ei kuitenkaan. Tummahan se on, mutta trikoomateriaali ja leveä helma etenkin isoon kaulakoruun yhdistettynä toivat siihen mielestäni riittävää rentoutta myös niinä hetkinä, kun takki oli kainalossa ja huivi laukussa.

Mitäs pidätte lopputuloksesta :)? Onko muuten kokemuksia: onko jollain merkillä erityisen hyviä äitiyssukkiksia? Minulla menee seuraavaksi testiin mekon ja korvisten kanssa samassa paketissa tulleet asoksen mustat perussukkikset.

Innostunutta uuden viikon alkua teillekin ruudun sille puolen :)!

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin:)!