torstai 7. elokuuta 2014

Vinkki jääkahvin ystäville

Paras janojuoma on tietenkin vesi, tai näin kovalla helteellä monelle kivennäisvesi elektrolyyttitasapainon säilyttämiseksi (pitäisi muistaa itsekin, pari aamuista jalkakramppia jo saaneena...). Mutta joskus tekee mieli vähän herkutella. Jätskiä kuluu tietenkin kuumalla, mutta toinen oma hellesuosikkini on jääkahvi. Herkun voi luonnollisesti tehdä myös alusta saakka itse kahvista jäähdyttämällä, mutta itse kärsimättömänä tykkään kovasti tästä Nescafén nopeasta, superhelposta ja SUPERherkullisesta valmisversiosta.

kahvi3
Oma vinkkini on surauttaa annospussin sisältö, siihen lisätty maito ja jääpalat sauvasekoittimella nopeasti sekaisin: lopputuloksena on i-h-a-n-a-n kermainen vaahto juoman päälle.

Ja eikun nauttimaan :) Onko muita jääkahvin ystäviä?  Oletteko jo testanneet tätä versiota?

2 kommenttia:

 1. Olen ehkä hassu kahvinjuoja, mutten ole ikinä juonut jääkahvia. Ideakin tuntuu musta jotenkin oudolle, hih, mutta kaipa sitä on kokeiltava!
  Ihanan näköinen jo tuo sun juomasi! :) Onko Nescafén versiossa muuten lisättyä sokeria? Vaikka muuten tykkään kaikesta makeasta, kahvissa en siedä sokeria yhtään. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkäsin kahvijäätelöstä ja jääkahvista ennen kuin koskin oikeaan kahviin tikullakaan ;) Ei siis niinkään hassua: musta kyseessä on oikeastaan ihan eri tuote kuin kahvi. Vähän kuin pakastepizza tai "suomipizza" vs. aito italialainen pizza. Tykkään kaikista, mutta samasta tuotteesta ei ole kyse. Sukulaisista lähinnä :)

   Ja näytti olevan lisättyä sokeria kyllä :( Mäkään en siis kahvissa käytä sokeria ollenkaan (yök), mutta tässä makeus ei itseäni haittaa. Tämä on kyllä makeampaa kuin useimmissa kahviloissa saatavat jääkahvit, joihin sokeria ei useimmiten lisätä ellet sitä halua. Oikeastaan tämä on hyvin milkshake -henkinen juoma, minusta :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!