torstai 10. tammikuuta 2013

London Baby!

Lentoliput Lontooseen buukattu: helmikuun puolivälissä päästään vihdoin reissuun miehen kanssa, piiiiitkästä aikaa yhdessä :)

london-bus-parliament

Kuva: http://www.rtcc.org/files/2012/08/london-bus-parliament-flickr-arthurs-sword-400px.jpg

Onko kokeneemmilta Lontoon kävijöiltä vinkkejä?  Itse olen käynyt kaupungissa vain kerran kuutisen vuotta sitten. Silloin käytiin perinteisimmät nähtävyydet läpi: London Eye, the Tower, Westminster Abbey jne. Kävin tänään Akateemisessa selailemassa matkaoppaita ja kurkkimassa Lontoon virallisilla turistisivuilla, mutta kaikki niiden neuvot tuntuvat olevan lähinnä ensimmäistä kertaa kaupunkiin saapuville. Tai sitten jotenkin "liian erikoisia" niche- juttuja. Olemme reissussa viikonlopun, joten mahdottomia ei ehdi. Emmekä muutenkaan joudu tekemisen suhteen missään tapauksessa pulaan, sillä paitsi että kaupunki on miehelle tuttu (joskin jo vuosien takaa) niin miehen serkku asuu siellä (ja hänen luonaan tulemme myös yöpymään).

Jos olisi kesä, minulle riittäisi kaduilla ja puistoissa haahuili, ihmisten katselu ja kahviloissa istuminen. Talvella kuitenkin ehkä kaipaa hiukan spesifimpää matkasuunnitelmaa. Ja vaikka insider- vinkkejäkin on tarjolla, mieluusti löytäisin myös jotain omia ideoita, ehkä shoppailuvinkkejä jne joita miehiltä ei irtoa ;) Any must do/see/eat things...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!