sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Blini Time of the Year

Vuoden ensimmäiset blinit nautittiin eilen reippaan ulkoilupäivän päätteeksi mahtavassa seurassa. Ihan parasta! Voi kun kaikki lauantait voisikin viettää tällä tavalla: samaan aikaan sekä reippaasti että rentoutuen.

IMG_5449
Reipas osuus päivästä tapahtui koirien kanssa touhutessa: matkasimme miehen kanssa meidän koirien kasvattajan luo, jotta tytöt pääsisivät vaihteeksi vähän isompaan valjakkoon ja vetämään rekeä. Ja minä pääsin ensimmäistä kertaa itse ajamaan rekeä ja neljän koiran valjakkoa! Vähän oli jännää, ja niiiin kivaa :) En ole koskaan ennen ajanut rekeä (ollut vain kyydissä), saati neljää koiraa, vain meidän tyttöjä kickbikella. Whiiiiiii, niiiiiiiiin hauskaa :D 

IMG_5447
Blineille kiidin sitten suoraan koirapuuhista. Ja mmmmmmmm mitä herkkuja....

IMG_5451
Näitä syötiin TIETYSTI aivan liikaa. Kiitos blinimestarille :)!

IMG_5458
Jälkkäriksi suklaafondue ja omenoita, päärynöitä, ananasta sekä mansikoita. Need I say more..?

IMG_5459
Jälkkärin äärellä käytiin myös SUURI TAISTELU parhaasta dippisuklaasta: vastakkain olivat fonduesetin mukana tullut belgialainen 60% suklaa ja Fazerin sininen. Fazerin sininen taisi lopulta saada enemmistön äänistä, mutta belgialaisen puolustukseksi sanottakoon ettei se ollut mitään belgium's finest suklaata. Ehdotankin, että jatkamme testailuja ennen lopullisen voittajan julistamista...;)?

pelit
Illanvietto tässä porukassa päättyy aina siihen, että lopulta kaivetaan lautapelit esiin: tällä kertaa mentiin kevyellä Seven Wondersilla.  Seven wonders on tosi kiva, helppo ja nopea seurapeli myös niille, jotka eivät ole pitkien ja "vaikeiden" pelien ystäviä, mutta toisaalta riittävän haastava myös niille, jotka ovat. Kiva pelata monenlaisissa porukoissa siis.

Kuten sanottua, tällainen on lempilauantaini. Vähän reippailua ja raitista ulkoilmaa, paljon herkkuja ja vielä enemmän hyvää seuraa. It just doesn't get much better than that <3 

Toivottavasti muidenkin viikonloput ovat sujuneet hyvin, mä painun nyt olemaan ahkera opiskelija;  parista seuraavasta viikosta alkaa tiukka opinto- ja työpuristus, mutta ehkä sen juuri jaksaa kun putken päässä odottaa Lontoo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!