perjantai 11. tammikuuta 2013

Sisustushaaste

Sain Zubi's corner- blogin ihastuttavalta Zubilta hauska haasteen listata sisustustoiveita ja -hankintoja vuodelle 2013. Meillä on sellainen tilanne, että olemme mitä luultavimmin muuttamassa tämän vuoden aikana: toivottavasti jopa lähempänä juhannusta kuin joulua. Niin moni asia on kuitenkin vielä epävarmaa, että ei siitä sen enempää vielä tässä vaiheessa. Tästä johtuen siis tähän asuntoon ei ole suunitelmissa juurikaan enää panostaa, tuo mahdollinen uusi koti onkin sitten aivan eri juttu... Mutta koska täällä tullaan asumaan mitä luultavimmin vielä ainakin koko kevään ajan, mietin kuitenkin mitä juttuja vielä tähän asuntoon kaipailisin ja muutaman pienen toki keksinkin :)

tarra
Ensimmäisenä tulee mieleen makuuhuoneen valkoinen seinä, joka kaipaisi kipeästi jotain koristusta. Olen miettinyt siihen sisustustarraa jo pitkään, mutta en oikein osaa päättää haluaisinko siihen jonkin kuvan vai tekstin. Tuota vasemman laidan oksaa olen ihastellut ennenkin...

kaadin
Tarvitsisimme myös uuden kaatimen: rikoin vahingossa vanhan Kartio-kaatimen jo reilu vuosi sitten ja tällä hetkellä meillä on vain Ultima Thule- kannu. Se on liian iso ja kömpelö vesikannuksi esimerkiksi kahvipöytään, joten uusi olisi tarpeen. Kartio on tammikuussa Stockan kantistuotteena, mutta toisaalta esimerkiksi tuo Sukat makkaralla sopisi mielestäni mainiosti piristämään meidän Teema-astioita...

pyyhkeet
Myös uusille käsipyyhkeille olisi käyttöä: meillä on jonkin verran ihania, superpehmeitä Gantin käsipyyhkeitä. Mutta jokainen niistä (ja suurin osa myös niistä muista) on ikävä kyllä värjäytynyt jo muutama vuosi sitten erään kasvoilla tuolloin käyttämäni tökötin vuoksi (ilmeisesti kemiallinen reaktio pyykinpesuaineen kanssa). Tajusin syy-yhteyden vasta aivan liian myöhään ja kaikki käsipyyhkeet ehtivät värjäytyä. Käyttökuntoisia ne toki ovat, mutta eivät kauniita. Siksi haluaisin uusia, mieluiten yhtä ihanan muhkeita ja pehmeitä kuin nuo pilaamani.

kynttilä
Ja vielä viimeisenä: näitä on niin kovasti hehkutettu, että mieli tekisi kokeilla ovatko ne tosiaan hintansa väärtejä.. Kauniita ovat ainakin, eikä kynttilöitä voi koskaan olla liika, eihän ;)

Tällaisia pikkupiristyksiä toivoisin meille tänä vuonna :)

Toivoisin bloggaavien lukijoiden tarttuvan haasteeseen: linkkaa tänne jos toteutat, olisi hauska lukea mitkä jutut kiinnostavat tällä hetkellä :)

2 kommenttia:

 1. Oi, tuo sukat makkaralla-kaadin on IHANA, aivan uusi tuote mulle!

  Upeaa että pääsette muuttamaan uuteen kotiin tänä vuonna, jään odottelemaan innolla sisustusjuttuja sitten tänne bloginkin puolelle, kunhan niiden aika on... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on tosiaan vielä ihan levällään, joten saas nähdä... mutta jos kaikki menee putkeen niin sitten ilman muuta saadaan sisustusjuttuja tännekin :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!