tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi 2013, tervetuloa!

IMG_4886
Vuosi 2012 oli minulle eräänlainen välivuosi: siihen sisältyi paljon sekä iloisia että surullisia asioita, mutta päälinjoiltaan elämä sujui kuitenkin aika lailla samalla tavalla kuin se on jo useamman vuoden ajan mennyt. Tälle uudelle vuodelle onkin sitten ladattu aika paljon odotuksia ja toiveita sekä tehty suunnitelmia; ellei mitään todella ihmeellistä tapahdu, niin keväällä loppuu minun elämässäni tähän saakka pisin ja merkityksellisin ajanjakso, eli opiskelijaelämä. Vaikka muutos aina hiukan myös jännittää, odotan opiskelujen loppumista ja kaikkea sen mukanaan tuomaa uutta todella innokkaasti ja jopa malttamattomana. Sitä ennen tiedossa on kuitenkin vielä todella kiireinen kevät opiskelujen ja työn parissa.

Toivotan omalta kohdaltani vuoden 2013 lämpimästi tervetulleeksi ja suuntaan uutta kohti luottavaisena ja täynnä intoa. Toivottavasti 2013 lunastaa kaikki sille asetetut odotukset ja tuo onnea myös kaikille teille, rakkaat lukijani! Vuoden vaihtuminen tarkoittaa samalla myös sitä, että tämä blogini on jo yhden vuoden ikäinen. Miten paljon iloa tämä onkaan minulle vuoden varrella tuonut! Myöhemmin tänään on  vielä tulossa erikseen synttäripostaus, joten ei tästä sen enempää ihan vielä :)

IMG_4873
Vuodenvaihdetta vietimme rauhallisesti täällä kotona, jonne saimme vieraaksemme ystäväpariskunnan. Tärkeää osaa illan kulussa hyvän seuran lisäksi näytteli hyvä ruoka (jota oli paljon).

IMG_4858
Kävin Hakaniemen hallin Lentävässä lehmässä hakemassa meille juustoja jälkiruuaksi. Saman idean oli saanut "jokunen" muukin ihminen, mutta ruuhkasta huolimatta palvelu oli jälleen erinomaisen ystävällistä, asiantuntevaa ja kiireettömän tuntuista. Lentävän lehmän juustojen hinta-laatusuhde on aivan uskomaton: näiden kaikkien herkkujen hinnaksi ei tullut ainakaan senttiäkään enempää kuin jostain marketista hankittuna- melkeinpä tekisi mieleni väittää että päinvastoin. Jokaisen juustonystävän must!

IMG_4857

Oli muuten aika hyvää...

IMG_4865
Mustakirsikkahillo on kuulemma trendikästä juuri nyt ;) Onnistuin eilen nappaamaan viimeisen purkin.

IMG_4884
Tinojakin valettiin. Tämä mun tinani oli melko oudon näköinen. Päättelimme, että tuon pitkän osan on pakko tarkoittaa tätä pitkään jatkunutta opiskelijaelämävaihetta ja matkan päässä odottaa palkinto, sillä eihän tuo röpelöpallukka voi tarkoittaa mitään muuta kuin (paljon!) rahaa!?! Kenties uusi työpaikka. Vai voitankohan lotossa ;)

Mitä sinun vuodenvaihteeseesi kuului?

2 kommenttia:

 1. Hauska tuo tina :D Selkeästi siinä päässä on viitteitä rikkauksista. Itse vietin uuden vuoden yön työn merkeissä, mutta ehdittiin sentään lasilliset juoda kuplivaa kiireen keskellä.
  Hyvää alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan selvästi minunkin mielestäni :D Onneksi sentään kerkesit vähän kuohuvaakin nauttia, vaikka onhan tässä vaikka koko vuosi aikaa juhlia. Hyvää alkanutta vuotta myös sulle Miiiaa :)

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!