perjantai 22. maaliskuuta 2013

Sailorifiiliksissä kaupungilla

Lontoosta hankittu raitapaita tuntuu tällä hetkellä sopivalta joka päivä :) Myös eilen.

IMG_6103

Mutta bloggaaja hei: voisko ton pyykinkuivaustelineen siirtää..? En tajua miten mun kamera oli aiemmin suunnattu, kun teline on ollut tuossa aina, mutta ei se ennen ole kuviin tunkenut ;)

IMG_6101

jakku/Esprit, paita/Banana Republic, farkut/Zara, korvissa uudet Marc by Marc Jacobsin korvikset, ranteessa (näkyy juuri ja juuri) uusi Gorjanan koru, kaulakoru/Kalevala koru

IMG_6112

Jalkaan mustat saappaat: en nyt vaan jaksa raahata niitä yläkertaa kuvia varten. Muutenkin vaihtoehtoja on tällä hetkellä vain kolme: kaikki mustia aika perussaappaita (valinnan teen lämpötilan ja märkyysasteen mukaan). Yritän skarppailla asian suhteen kun jalkaan voi taas laittaa muutakin kuin saappaat :)

Olen tämän viikon ollut "yksinhuoltajana"; mies palaa reissustaan huomenna. Tänä iltana nautin vielä omasta yksinäisyydestäni: työpäivän, jumpan ja koiralenkin jälkeen suunnitelmissa on mässytellä sohvalla leffaa katselleen. Ah ihanuutta :) Myönnettävä on, että kivaa kuitenkin että toinen on pian taas kotona. Hauskaa viikonloppua myös kaikille teille!

4 kommenttia:

  1. Ihanasti hiukset! Kiinnitin myös huomiota sun koruihin. Tosi kauniita, varsinkin kaulakoru ja Gorjanan rannekoru.
    Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, mahtavaa saada hiuskommentti kun olen yleensä aivan surkea laittamaan niitä mitenkään ;) Sitten bongasin tän idean jostain blogista, enkä tajua miten en ole aiemmin tullut ajatelleeksi: jopa mä osaan tehdä letin ja ponnarin... kaulakoru on rippilahja eli melkein 15 vuotta vanha, rannekoru aivan uusi- molemmat just nyt in mun kaapissa :) Kivaa viikonloppua myös sulle Kata!

      Poista
  2. Tykkään! Tosi ihana kokonaisuus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Itsekin olin tyytyväinen, alkaa raikkaammat asut taas kevättä kohden (jos se nyt vaikka joskus tulisi...) kiinnostaa tätäkin vannoutunutta mustan ystävää :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!