keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Syyshimotuksia

Tänä syksynä huomaan himoitsevani kahden ääripään vaatteita: toisaalta bisnes -henkisiä vaatteita, etenkin mekkoja ja erilaisia jakkuja, toisaalta treenikamppeita.

mekot
Mekkohimotusten laajuus yllätti itsenikin: vannoutuneen housuihmisen. Tänä kesänä olen kyllä käyttänyt poikkeuksellisen paljon mekkoja ja kerrankin uskoisin oikeasti, että voisin jatkaa mekkolinjalla syksyyn ja talveenkin. Etenkin tuo Designers Remix Collectionin pitkähihainen mekko on to die for! Ja tuo Elloksen mekko on myös supersöpis, kerran sen jo siirsin nettisivuilla ostoskoriin, mutta en sitten koskaan tehnyt tilausta loppuun saakka. 

sekalaiset

Bisnespukeutumiseen kuuluu ihanat jakut: kaapistani puuttuu edelleen sekä nahkahihainen, että eläväpintainen vaalea versio. Mieluusti ottaisin molemmat yllä olevasta kollaasista... Tiger of Swedenin hametta jo hiukan hipelöitsinkin yhdessä liikkeessä, mutta vielä ei lähtenyt mukaan. En omista montaakaan siistiä puolihametta, joten tälle olisi kyllä käyttöä...

yläosat

Paitamakuni sen sijaan säilyy näköjään rentona: ihana Part Twon neule tai Elloksen suloinen harmaa collari olisivat täydellisiä pillifarkkujen kanssa. Rento T-paita olisi just hyvä bleiserin alla.

sportti
Treenivaatteissa kävi hassusti: löysin läjäkaupalla ihania trikoita -ne nyt eivät yleensä juuri herätä intohimoja. Sen sijaan toppeja, joita yleensä hamstraan, en löytänyt oikein mitään erityisesti innostavia. Tuollaiset vinot yksityiskohdat näyttävät nyt hyviltä. Käytän oikeastaan aina capreja, mutta nuo Casallin pitkien trikoiden kuviot kiiltelevät ihanasti ;)

kengät
Kenkiä. Tietysti. En edelleenkään ole löytänyt mieleisiäni nilkkureita ja myös konjakin värisille saappaille olisi tilaa. Varrelliset Conssitkin haluaisin: ostin keväällä varrettomat tossut, mutta vaikka ne ovatkin kivat, niin huomaan kaipaavani varrellista mallia. Ja uudet treenitossut oikeastaan tarvitsisin: kävin jo testailemassa noita Niken Free -tossuja. Olivat aika ihanat...

Väripaletti on näköjään taas aika tuttu ja turvallinen: harmaata, mustaa, konjakkia. Treenitossut sentään saa olla karkit. Vaikka noistakin kyllä on musta versio olemassa....

Saas nähdä mitä tältä listalta loppujen lopuksi päätän oikeasti hankkia, jos mitään: oikeita, kiireellisiä tarpeita ei juurikaan ole, enemmän sellaisia mielitekoja vain (moni "tarpeelliseksi" listaamani vaate ei ole sillä tavalla oikeasti "ilman tätä joudun kulkemaan alasti" tyyppisesti tarve...). Listalle olisi vielä voinut lisätä yhdet farkut ja kapeat suorat housut. Farkkuja olen jo käynyt katsomassa, mutta sillä reissulla ei ollut kokoja. Suorien housujen ostamimen taas on tuskaa, enkä tiedä milloin olisi energiaa alkaa sovittelemaan... Jotain himotuslistan henkeen sopivaa kuitenkin on kaappiini jo saapunut, siitä varmaankin huomenna lisää.. 

Ja hei: huomiseksi on varattu syksyn eka spinni! Sain vihdoin ja viimein arvottua mille salille aion mennä ja kun yksi ystäväni vielä innostui salikaveriksi niin son menoa nyt! Ihanaa! Tänään kävin taas pyörähtelemässä lattareiden tahtiin: on kyllä NIIIIN oman mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta juuri siksi uskonkin se olevan itselleni tosi hyödyllistä :) 

2 kommenttia:

  1. Aina valmiina housuostoksille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai olisit..? Mä en varmaan ole siihen tuskaan koskaan "valmis", mutta sitten kun on seuraavaksi pakko, niin soitan ensimmäisenä sulle :D

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!