torstai 12. syyskuuta 2013

Syksyisiä hankintoja ja sisustusajatuksia -tai niiden puutetta...

Eilisestä mekkomaniasta puheen ollen...

mekko2
Vaatekaappini uusi mekkoasukki: Henry Lloydin iiiiiiiihana raitamekko.

mekko1

Voi: ilmat alkavat aivan näillä näppäimillä olla just eikä melkein oikeassa lämpötilassa tämän kaunokaisen päälle pukemiseksi :D Muutenkin pitäisi tehdä kaudenvaihdos vaatekaapissa. You know: kesämekot ylähyllylle ja paksut neuleet paremmin käyttökorkeudelle. Nilkkurit kenkätelineeseen ja sandaalit laatikoihin. Olen aktiivisesti vältellyt operaatiota, sillä se tarkoittaa peruuttamattomasti syksyn saapumista. Aiemmin en ole ollut valmis. Mutta nyt tuntuu siltä, että olen. Ehkäpä jo viikonloppuna?

Mutta olenpas minä onnekas: omistan sekä maailman kauneimman T-paidan, että nyt myös maailman kauneimman mekon <3

Asiasta hiukan kukkaruukkuun: Porissa on muutama tosi kiva vaateliike ja tämä on siis yhdestä sellaisesta: Piamasta. Olen joskus ennenkin käynyt pyörimässä liikkeessä, mutta aiemmin en ole ostanut mitään. Valikoima on ihana: Henry Lloydin lisäksi Tiger of Swedeniä, Filippa K:ta, Andiataa ja muuta skandinaavisen estetiikan omaavia rennon tyylikkäitä merkkejä. Ja aivan ihana palvelu! 

Syyssäiden mukana on tullut myös halu tehdä syksyisiä muutoksia sisustukseen. Hankin taannoisilta Party Lite -kutsuilta tällaisen hauskan "kurpitsa" -kynttilän.

IMG_1571
Aika söpö, eikö? Ja tuoksu on huumaava... sellainen syksyisen makea. "Amerikkalainen" on paras sana, jonka keksin;)

IMG_1583
Syyssisustuksen suhteen olen muuten kyllä aivan hukassa. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla olisi erilaisia laskutasoja, joille luoda runsaan kauniita, kolmiulotteisia asetelmia- ja minusta tuntuu että en osaa! *huokaus* On silti tosi hauskaa pitkästä aikaa pohtia oikein kunnon sisustuspähkinää ;) Tähän saakka kaikki uuden kodin sisustusratkaisut ovat tulleet aika helposti: kalusteet ja niiden asettelu. Piensisustuksen suunnittelu jäi tyystin kesken: jaksoin suunnitella (yksinkertaiset) synttärikoristelut, joista sitten jäi koko kesäksi nuo pillit ja lippukoriste tuomaan väriä. Nyt niiden aika tuntuu olevan ohi (ainakin tältä kesältä) ja olen jo kaivanut kynttilöitä esiin. Ensimmäistä kertaa vuosiin saatan myös olla sellaisen tilanteen edessä, että olisi tarpeellista hankkia muuta uusi kynttilänjalka: tällä hetkellä meillä on melkein pelkkiä matalia tuikkukuppeja ja sen sellaisia. Nyt olisi mahdollisuus nostaa somistusten korkeutta hiukan ja tuoda sillä syvyyttä. 

Ajattelin aloittaa heivaamalla kuihtuneet oksat tuosta maljakosta ja laittamalla maljakkoon valot. Ja keräämällä pillit ja lippunarun varastoon. Mutta mitä sitten? Sitä en tosiaan vielä tiedä. Ajattelin makustella aivan rauhassa. 

Any ideas? Esimerkiksi täältä tai täältä löytyy muutama lisäkuva meiltä ja tästä vielä yksi koristeita kaipaava taso. Kaikenlaiset vinkit ovat tervetulleita :)

P.S. Oi miten kivaa oli siellä spinnissä tänään!!!! Katsotaan olenko samaa mieltä vielä huomenna aamulla, veikkaisin että jossain saattaa tuntua.... Mutta juuri nyt en meinaa malttaa odottaa seuraavaa kertaa :)

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus, mahtava innostus välittyy sun fiiliksistä! Mekko on aivan upea ja Piamassa on tosiaan superystävällinen palvelu aina. Noihin asetelmiin en kyllä osaa antaa mitään vinkkiä, en itsekään ole niissä hyvä... mutta kokeilemallahan se selviää, mikä toimii. Ehkä vaan kannattaa kasata erilaisia ja ottaa kuvia ja sitten pitää vaikka muutaman päivän tauko ja katsoa ne kuvat läpi. Se monesti selkiyttää ajatuksia sisustusprobleemissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiva että mun syysinnostus välittyy sillekin puolen ruutua :) Toivottavasti se on tarttuvaa laatua ;) Tuo kuvanottovinkki on hyvä! Yritys ja erehdys -menetelmää olin itsekin suunnitellut, mutta kuvien ottamista en vielä ainakaan ollut tullut ajatelleeksi. Kiitos :)!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!