maanantai 16. syyskuuta 2013

Syysjuttuja

Viime päivien postaamattomuus ei tällä kertaa johdu kiireistä, vaan päinvastoin: iski totaalinen lorvikatarri pariksi päiväksi. Koko tämä päivä eli sunnuntai sen sijaan on mennyt puuhatessa kaikenlaisia kivoja syysjuttuja :)

IMG_1645
Sienet on aika syksyisiä, eikö vain?

IMG_1669
Niistä syntyi ihanaa keittoa: uusimmassa Pirkan ruokalehdessä on superhyvä ohje. Syksyn tullen kuuma keitto on alkanut jälleen houkuttaa, kesällä keittoa ei yleensä tee mieli.

IMG_1668

Vähän syksyistä ilmettä kattaukseenkin :)

IMG_1631

Kaivoin lyhdyt kellarista esille, seuraavaksi pitää kiikuttaa ne ulos. Havahduin koko lyhtyasiaan vasta kun ihastelin naapurin kauniita lyhtyjä, en jotenkin ollut tajunnut että iltaisin on jo niin pimeä... Kuvasta löytyy muuten myös huskyperheen varma syksyn merkki: vetovaljaat! Syksyn treenit on vihdoin siis käynnistetty meilläkin. Whiii, se on niiiiin kivaa :D Sitäpaitsi aina on yhtä hauska katsoa ohikulkijoiden ilmeitä kun me painellaan menemään tyttöjen kanssa ;)

IMG_1730

Vaihdoin sohvalle villaviltin puuvillaisen kesäversion tilalle ja tyynyksi Kainon mustavalkoisen neuletyynyn vaalean vihreäsävyisen sijaan. Lämmön puolesta puuvillapeitto olisi vielä riittänyt, mutta kaipasin jo lämpöä myös sisustukseen :)

IMG_1707
Ja lopuksi tein vaatekaapin syysjärjestelyt, joiden seurauksena kirppiskasaan tuli hiukan uusia vaatteita. Ajattelin ensi viikolla kokeilla yhtä (itselleni) uutta kirpparia, siellä on kuulemma mennyt hyvin. Toivotaan että näillekin löytyisi uusi koti :)

Lisäksi pesin hiukan ulkokalusteiden pehmusteita: hetkeen ei olla ulkona istuttu, mutta kesän päätösbileet on vielä edessä ja silloin on ainakin tarkoitus olla ulkona, ehkä vilttien kanssa... ja lyhtymeren :) Toivottavasti vain ei sada!

Aloitin myös syyssisustusprojektin kanssa. Kokeilin paria eri vaihtoehtoa ja otin kuvia. Niistä lisää seuraavaksi, stay tuned :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!