tiistai 3. syyskuuta 2013

Astu butiikkiin huomenna!

Hyviä uutisia kaikille suomalaisesta designista kiinnostuneille: Huomenna keskiviikkona 4.9. klo 10 avataan astubutiikkiin.fi -portaali, joka kokoaa yhteen suomalaisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten tuotteita helposti löydettäviksi yhdestä ja samasta nettiosoitteesta. Myyntiin tulee niin vaatteita, asusteita ja koruja kuin sisustusjuttujakin. Siis kaikkea ihanaa!

Lisää portaalista voi lukea Astubutiikkiin -blogista tai facebookista

astubutiikkiinAukeaaPian


Sain kutsun portaalin lanseeraukseen Helsinkiin 14.8., mutta suureksi harmikseni en päässyt paikalle ottamaan kuvia ja näkemään tarkemmin kaikkia ihanuuksia ja niitä merkkejä, joita sivustolle on tulossa. Muutamassa muussa blogissa on näkynyt tilaisuudesta kuvia ja niitä on linkitetty portaalin facebook -sivulle. Käykäähän kurkkimassa :) Olen erittäin vakuuttunut, että tämä on superhieno juttu! 

Luvassa on myös avajaistarjouksia ensimmäisen tunnin ajan, joten kannattaa käydä heti kympiltä kurkkaamassa.... Minä ainakin aion mennä ;)

Edit: Juuri luin päivityksen astubutiikkiin.fi fb -sivulta, että tarjouksia onkin luvassa pitkin päivää! Tasatunnein ja muuten vain tipoittain. Tarjoukset ovat voimassa aina tunnin kerrallaan. Ei siis haittaa vaikka ei ehtisikään paikalle heti aamusta, vaan kurkkimassa kannattaa käydä milloin vain. Ohjeet tarjousten löytämiseksi blogissa, tsekkaa jokainen kategoria erikseen :)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta, käyn ehdottomasti kurkkaamassa vaikka ekan tunnin aikana en ehdikään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just luin fb -päivityksen, että tarjouksia tipahteleekin pitkin päivää. Ne on aina kerrallaan voimassa tunnin, mutta niitä tulee tasatunnein ja milloin vain. Ei siis haittaa vaikka ei heti ekan tunnin aikana ehtisikään :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!