keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tänään on taas se päivä...

... kun kesätauon jälkeen kaivettiin sisätreenikengät naftaliinista. Tällä kertaa melkein kirjaimellisesti, sillä en muuton jäljiltä meinannut löytää tossuja mistään ;)

IMG_1307
Kesäisin olen tosi laiska liikkumaan ohjatusti: koirat huolehtivat lenkityksestä ja kotona joskus jumppailen itsekseni. Mutta syksyn tullen alkaan aina kaivata kunnon hikitreenejä jossain kodin ulkopuolella. Tästä se sitten taas lähtee -lisäenergiaa syksyyn liikkumalla! Jes :) Aloitin treenikauden lattarirytmejä tanssimalla. Spinnijalkaakin vähän kutittaisi jo, pitääpä yrittää hankkiutua pyörän päälle mahdollisimman pian... Ja uusia treenikamppeitakin tekisi mieli hankkia. Selkeästi syksy on saapunut ;)

2 kommenttia:

 1. Ihanaa treenisyksyä! meitsi ei malta pysyä pois jumppasaleista kesälläkään... ja uudet treenikengät olis ostoslistalla myöskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin :) Kesällä tuntuu aina olevan niin paljon kaikkea muuta, ettei salille ehdi ainakaan säännöllisesti. Tänä vuonna on muuton ja kaikkeen uuteen liittyvän hässäkän takia ollut poikkeuksellisen pitkä ja totaalinen tauko, mutta sitä suuremmalla innolla nyt taas jatketaan :)

   Ootkos testannut niitä Niken Free Fitness -tossuja? Mä kävin niitä vähän fiilistelemässä jo tänään, mutta vielä en ostanut...Oli kyllä superhyvän tuntuiset jalkaan! Mun vanhat tossut on ikivanhat ja niiiin toista maata kuin ne superkeveät Freet, että hiukan mietin miten nuo mahtaisi toimia. Toisaalta käyn lähinnä pumpissa ja spinnissä, tanssillinen tunti on vain kerran viikossa. Spinniin on jo omat kengät, tanssikenkiä en erikseen raaskisi millään ostaa niin vähäisen käytön takia, eli uusien pitäisi toimi auttavasti myös liikkeessä. Hmmm.....

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!