keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Busy bee

Näissä merkeissä on sujunut tämä(kin) viikko. Postausideoita, niihin liittyvää kuvattavaa sekä erilaisia pieniä kotiprojekteja olisi jonoksi asti, mutta tällä hetkellä on pakko priorisoida kouluhommat ykköseksi. Kuten etukäteen aavistelinkin, niin aika tavalla tiukan rupeaman opintoja olen itselleni tähän ekaan jaksoon valinnut. Jaksoa on jäljellä vielä reilu kuukausi, eiköhän sen (juuri ja juuri...) jaksa. Sillä sen jälkeen alkaa mammaloma ja jännät paikat lähestyä...hui.

20140917-IMG_7109
Ja on kuulkaas tosi kyseessä kun olen siirtynyt sohvalta oikein pöydän ääreen ;) Yleensä teen kaikki kouluhommatkin sohvalla läppäri sylissä röhnöttäen (jep, työergonomia hallussa...). 

aronia
Onneksi on nuo koirat, muuten en pääsisi ihastelemaan näitä ihanan kesäisiä syyspäiviä ollenkaan. Pihassa aronia alkaa olla kauneimmillaan :)

Ja onneksi syysenergiaa ja tarmoa vielä piisaa: varmasti iso kiitos kuuluu myös näille upeille ilmoille.   Suuriin urheilusuorituksiin en tällä hetkellä kovin mielelläni lähde, sillä vähänkään rankemmasta liikunnasta/fyysisestä puuhailusta alkaa helposti supistelemaan. Sillä tavalla väsynyt en kuitenkaan onneksi ole ollut, että joutuisin nukkumaan juuri tavallista enempää. Ja minä muuten nukun edelleen hyvin, onneksi! Ei kuulemani mukaan mikään itsestäänselvyys näillä raskausviikoilla. Joita muuten on kasassa jo 31. Alle kaksi kuukautta täysiaikaiseen vauvaan -tai jos olisin minä itse, syntyisin jo kolmen viikon kuluttua. Minulla on kuitenkin vauvan kanssa diili, että pysyy mahassa ainakin lokakuun viimeiseen viikonloppuun (eli mun vikaan tentiin...) saakka. Toivottavasti sopimus pitää ;)

6 kommenttia:

 1. Hih, toivottavasti pikkunen pitää sopimuksesta kiinni! Tsemppiä koulurutistukseen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikki :) Juu, olisi myös beben omalta kannalta hyvä jos näin tapahtuisi, sillä hän on täysiaikainen aika lailla samoihin aikoihin kuin minun opiskelu-urakkani (tältä vuodelta) päättyy. Mutta kun ei noista kakaroista aina tiedä ;)

   Poista
 2. Tsemppiä opiskeluihin! Olet sanonut, ettet halua työjutuista kauheasti täällä puhua, mutta haluaisitko vähän avata opiskeluasioita...? Musta olisi mielenkiintoista lukea siitä, miksi palasit koulunpenkille ja mitä olet saanut irti (tai tulet saamaan) näistä uusista kursseista. Ymmärrän kyllä, jos haluat pitää nämä asiat blogin ulkopuolella. :)
  Aika huippu syksy on ollut säiden puolesta. Toivottavasti jatkuu näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi motivaatiota riittää yhtä paljon kuin hommia :) Varmasti voisin jotain tuosta opiskelusta kirjoittaa, ainakin vähän yleisemmällä tasolla. Pureskelen tätä hetken aikaa ja palaan asiaan myöhemmin :)

   Poista
 3. Tosi kauniit kuvat sinulla postauksessa. Ja tsemppiä sekä opintoihin sekä raskauden loppuvaiheeseen :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!