perjantai 5. syyskuuta 2014

Perjantain paras: not all black!

No johan on päivän asuja piisannut viime aikoina: tämä maha on näköjään niinkuin uusi asuste, jota innoissani yhdistelen muihin vaatteisiini;) Varmaan opintojen alullakin on uudenlaisen pukeutumisinnon kanssa tekemistä: tällä hetkellä puhkun ideoita ja energiaa, joita riittää myös pukeutumisen puolella aivan toisella tavalla kuin piiiiitkään aikaan aiemmin. Ihan huippufiiliksissä mennään :)

Perjantain paras on tällä viikolla samalla se, mikä asussa on itselleni hyvin epätyypillistä: voimakkaan kanervan värinen neuletakki. Ja se on ihana! Ostin DKNYn unelmanpehmeän ja suloisen lämpimän silkki-cashmere- cozyn hyvin pian saatuani tietää olevani raskaana, sillä arvelin sen olevan hyvä syksyllä lämmittämässä pitkien toppien kaverina, jonka lisäksi takin suojiin lienee mukava kääriytyä imettämään sitten kun vauva on saapunut. (Puhumattakaan raikkaan värin tuomasta vaihtelusta mustien ja harmaiden neuletakkien kokoelmaani...) Cozy myös sattui olemaan roimassa alessa Stockalla, joka osaltaan vauhditti ostopäätöksen tekemistä.

2
1
neuletakki/DKNY, toppi/Filippa K, housut/Fransa, laukku&vyö/Mulberry, ballerinat/Wonders, korvikset/Marc by Marc Jcobs, kaulakoru/peritty

Perjantaisin minulla ei ole luentoja, mutta koska ryhmätyötä ja projektia toisensa perään pukkaa, on tänään tarkoitus hiukan järjestellä aivoja ja aikatauluttaa näiden seuraavien kuukausien tekemisiä. Selvittää tenttikirjojen saatavuutta, kenties aloitella parin kurssin luku-urakkaa ja kuunnella muutama verkkoluento. Hommaa piisaa, mutta onneksi intoa myös (ainakin vielä) :)

Lisäksi kirjoittelen ostoslistaa, sillä huomenna on luvassa hartaasti suunniteltu reissu Ikeaan. Ikeasta mukaan lähtee sekä kodinhoitohuoneen viimeistelyyn tarvittavat kalusteet (tai näin on ainakin nettisivujen perusteella suunniteltu ;)) että vauvan huoneeseen tulevia juttuja. Lähitulevaisuudessa saamme siis sekä viimeisteltyä kodinhoitohuoneen rempan että aloitettua vauvan huoneen sisustamisen. Vähänkö olen innoissani :D!!!!! (Kuvia seuraa kun saadaan valmista.)

Mitä mainiointa viikonloppua kaikille :)! Millaisia suunnitelmia teillä on sen varalle?

2 kommenttia:

  1. Tuo väri saa sut aivan hehkumaan, tuo todellakin kasvojen ja hiusten värinkin parhaat puolet esiin. Lisää lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Suvi <3 Ylipäänsä osaan käyttää värejä tosi huonosti, vaikka tiedostan että ne tekisi ihan hyvääkin aina välillä. Mutta toisaalta kun joskus osuu käsiin the juttu, en pelkää voimakastakaan sävyä. Ja jotenkin tän neuleen kanssa tuntui natsaavan kaikki kohdalleen.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!