perjantai 26. syyskuuta 2014

Perjantain paras ja päivän asu

Tämän päivän paras on ehdottomasti taskussa polttelevat bussiliput: olen nimittäin lähdössä Helsinkiin viikonlopuksi. On ollut kovasti jo ikävä itse kaupunkia, mutta ennen kaikkea tietysti siellä asuvia ystäviä! Tiedossa on kolme päivää täynnä rakkaita ihmisiä, viimeisiä vauvatarvikeshoppailuja ja ihan vain rentoutumista: kouluhommat eivät minnekään karkaa, mutta pari päivää silkkaa rentoutumista tekee tosi hyvää. Takaisin tulen vasta maanantaina myöhään.

Tämä on varmasti viimeinen Helsingin reissu yhtenä kappaleena: sitten vauva alkaa pikkuhiljaa olla sen verran lähellä täysiaikaisuutta, että kovin kauas synnäriltä ei tee enää mieli lähteä. Ja vauvan syntymän jälkeen ei minulla hetkeen ole asiaa juuri minnekään ilman pientä seuralaista, ainakaan lyhyitä pyrähdyksiä pidemmäksi aikaa.

Kuvituksena päivän asu viime viikolta: tällä viikolla ei näissä kamppeissa olisikaan enää tarjennut. Paksumpaa takkia ja hanskaa on tarvittu, hrrrrr. Sinne se lämmin syksy hävisi ja hypättiin taas suoraan kesästä talveen.

asu1
paita/Vila,  housut/H&M, tossut/Converse, kaulakoru/uniikki Kokorusta, laukku/Mulberry

asu2
asu3
takki/Massimo Dutti, huivi/LV

Tänä iltana olenkin pitkästä aikaa vähän töissä, mutta huomenaamulla varhain hyppään bussiin ja suuntaan Helsinkiin. Instagram varmasti päivittyy myös viikonloppuna, muuten palaillaan langoille ensi viikolla.

Mitä teidän viikonloppusuunnitelmiinne kuuluu :)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!