lauantai 15. syyskuuta 2012

Mikä kiiltää auringossa ja kehrää liikkuessaan?

...Meidän uusi auto :D Kun eilen viittasin isompiin ilonaiheisiin tarkoitin sitä, että jo pidemmän aikaa haudotut autokaupat viimeisteltiin tällä viikolla ja tänään uusi menopeli ajettiin kotiin. Wuhuu! Taustaksi kerrottakoon, että olemme haaveilleet uudesta autosta jo ainakin kaksi vuotta. (Edellinen automme on aivan loppuun ajettu ja siinä on jos jonkinlaista vikaa. )

Hih, tuntuu ihan pöhkösti jotenkin tosi aikuiselta, koska omistan nyt elämäni ensimmäisen auton! On meillä siis auto ollut jo useamman vuoden ajan, mutta tämä on ensimmäinen auto, jonka virallisena omistajana minäkin olen. Ei tämäkään auto ihan bränikkä ole, mutta muutoksen tasosta kertonee se, että auto on melkein 20 vuotta edellistä uudempi ;) 


Olemme juhlistaneet uutta autoa paitsi tietenkin käymällä ajelulla, myös sushilla.

Kävimme Jumbon Hanko Sushissa.

Mmmm..... 

Nams. Edellisestä sushista olikin jo liian kauan :)


Kotona kilistimme vielä shampanjalla, sillä juhlan aiheena uuden auton lisäksi on saamani pieni palkankorotus. Sijoituskohdehan tuolle onkin jo selvillä ;)

Terveisiä hyrisevän mukavista tunnelmista, rentoa lauantai-iltaa myös sille puolen ruutua :) 

2 kommenttia:

  1. Jeeee, onneksi olkoon! Haluan kyytiin pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitos: tätä on odotettu kauan ja hartaasti :) Ja pääset aivan varmasti, mun uusi lemppariharrastus on autolla ajaminen (tosin nyt pelottaa että kolhin sen vahingossa ;))...

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!