sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syksy

Nyt se on täällä. Ilmojen puolesta toki jo muutamankin viikon, mutta vasta nyt kalenteri on samaa mieltä.

Tänään tarkoituksena oli ainoastaan löhötä ja toipua rankasta viikosta. Päivä alkoikin lupaavasti ja nukuimme pitkään. Jotenkin kuitenkin päädyimme lopulta löhöilyn sijaan tekemään kunnollisen syyssiivouksen :) Muun puunaamisen lisäksi myös vaatekaappiin iski syysjärjestys: sandaalit eteisen kenkähyllystä laatikoihinsa vaatehuoneeseen, kesäisimmät hepenet vaatehuoneen ylähyllyille ja neuleet hyllyjen käyttökorkeuksille. Laitoin keräykseen menossa olevaan kassiin muutaman vaatteen lisää (sain jopa vihdoin selvitettyä missä on lähin keräyspiste: nurkissa jo pari kuukautta pyörineet kassit viedään vihdoin ja viimein huomenna) ja heitin pois pari puhki kulunutta urheilukampetta. Makuuhuoneeseen vaihdettiin tummat lakanat ensimmäistä kertaa sitten viime kevään ja keittiökin sai syystekstiilit pöytäliinaa ja patalappuja myöten.

Syyskuun ensimmäisen päivän kunniaksi ilmakin oli asiaankuuluvan sateinen (ja kylmä, hrrrrr....), joten pääsin testaamaan uutta ulkoilupukuani lenkille. Hyvin se selvisi, en kastunut yhtään :) Siinä mielessä onnistuimme velttoilun tavoitteessamme, että kotoa emme jaksaneet lenkin lisäksi  poistua minnekään, edes ruokakauppaan. Mutta ei hätää.

Pakastimesta löytyi pizza. Ja viinikaapista pullo Chiantia. Koti on siivottu syyskuntoon ja kynttilät sytytetty. Oi autuutta.

Täällä me ollaan nyt koko perhe, käpertyneenä olohuoneen sohvalle ja sen ympärille. Life is good.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!