perjantai 7. syyskuuta 2012

Päivän asut

Eilisen asukuvia on kaksi settiä: ekassa kokonaisuudessa olin luennolla ja asioilla, toisen vaihdoin päälleni ennen kuin hyppäsin autonrattiin ja huristelin tänne maalle viikonlopun viettoon.

Ilmeeni oli näissä kaikissa kuvissa sen verran outo, että leikkasin pään pois. Aamulla kauhealla vaivalla väkertämäni (olen siis niiin onneton hiustenlaitaja, siksi ainainen ponnari...) laineinen tukka oli sekin moppiintunut päivän aikana tuulessa ja tuiverruksessa aika pahasti... Mutta siis alaosana sama kuin eilen: H&M:n farkut, Mulberryn vyö & laukku sekä Wondersin baltsut (nyt jopa kuvassa). Yläosassa Selectedin bleiseri ja Lindexin uusi T-paita ensikäytössä. Tuo teeppari on aivan mielettömän ihana päällä! Täydellinen istuvuus ja tuollainen kevyen pehmoinen materiaali on niin miellyttävä päällä. Lisäksi tuo paitaan ommeltu kirjailu ratkaiseen asusteongelmat samalla ;)

Muuta muutosta ei ajoasuun tapahtunut kuin että vaihdoin tuon Zaran uuden collarin (rakkautta!) päälle ja kiskaisin mopin ponnarille. Tässä näkyy myös Studio Bilbaon suosikkikorvikseni (joissa siis teksti NO-CLUE ja jotka puetaan päälle kaikkiin tärkeimpiin tilaisuuksiin, niin kuin pankkiin lainaneuvotteluihin tai töissä palavereihin;))

Minulla on siis tänään vapaapäivä ja täällä maalla tulee kaatamalla vettä, joten olen onnellisesti viettänyt koko päivän sisällä villasukat jalassa kuunnellen nukkuvien koirien tuhinaa, rapsutellen kainaloon tuppaavia koiria ja lukien pari viime päivää laiminlyömäni blogipostaukset kaikissa seuraamissani blogeissa. Luvassa on koko viikonlopun täydeltä rentoutumista ja ihania ihmisiä <3

Hiukan tosin harmistuin tästä valitsemastani maaseutuvierailuajankohdasta, kun liian myöhään tajusin että missaan viikonloppuna Kaapelitehtaalla järjestettävän Design Marketin. Noh, shoppailulakkoni kiittää... yritän lohduttautua sillä. Mutta menkää te! Pitäisi muutenkin tutustua tuohon Design Weekin ohjelmaan- harmi vaan että oma osallistuminen voi ensi viikon superkiireisen aikataulun takia jäädä väliin, tämä viikonloppu olisi ollut ehkä ainut mahdollisuus osallistua. No, tällä hetkellä puhdas rentoutuminenkin on erittäin tervetullut vaihtoehto, joten ei olla surullisia :)

Onko sinulla ajatuksena pistäytyä jossain Design Weekin tapahtumassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!