perjantai 28. syyskuuta 2012

Talvi tulee, oletko valmis?

Because I know I am :)

Postiluukusta tipahti nimittäin keskiviikkona noin viikkoa aiemmin tekemäni Superyellow:n tilaus, joka sisälsi uudet pipot sekä minulle että miehelle :)

Itselleni tilasin mustan MIA- pipon kaupunkikäyttöön tämän syksyn mallistosta.


Miehen LION- pipossa tietenkin karjuu leijona (jellona on viime vuoden mallistoa ja oli siksi alennuksessakin). Koko tilaus oikeastaan lähti tästä miehen piposta, sillä mies yrittää kovasti omia mun lenkkipipoa itselleen...

Ostin itselleni kuvassa näkyvän husky-pipon muistaakseni kolmisen vuotta sitten Stockalta. Silloin en ollut kuullutkaan Superyellow-merkistä, mutta kahden huskyn omistajana (tai siihen aikaan vain yhden ;)) menetin sydämeni välittömästi tuolle printille. Merkin suomalaisuus on myös iso plussa! Pipo on siitä saakka toiminut uskollisena lenkkipiponani aivan kovimpia sydäntalven pakkasia lukuunottamatta. Se on siis ollut ahkerassa käytössä (sekä minulla että miehellä;)) ja pestykin useaan otteeseen, mutta se on edelleen uudenveroinen. Pipo on kaksinkertaista trikoota, joten se on juuri täydellinen syyspipo: pitää tuleen loitolla, mutta hengittää eikä ole liian kuuma liikkuessa.

Superyellow on vuonna 2007 perustettu suomalainen asuste- ja vaatefirma. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa ja myös materiaalit tulevat Suomesta. Merkin hauska tarina pressitiedotteesta:

"Yrityksen ovat perustaneet Taiteen maisterit Anna Ahlholm ja Henna Valkama. SUPERYELLOW-merkki on syntynyt heidän yhteisestä intohimostaan suunnitella uusia tuotteita ja halusta luoda positiivista energiaa esiintuova brandi. Yhteistyö alkoi yliopiston myyjäisiin tehdyistä pipoista ja pipoista onkin tullut yrityksen suosituin ja tunnetuin tuote."

Itselläni on toistaiseksi kokemusta juurikin noista merkin pipoista ja niitä ainakin suosittelen lämpimästi :) Joskus on hankalaa löytää kivan näköisiä, mutta toimivia pipoja. Hankkimani MIA-pipon lisäksi  valikoimissa näytti olevan mm. tosi kivoja raita- ja tupsumalleja (kollaasissa suosikkini tämän ja viime talven mallistosta). Tilaamani pipot ovat 100% puuvillaa, mutta joukosta löytyy myös lämpimämpiä malleja, joissa on puolet villaa. Käy kurkkaamassa, jos olet vielä vailla pipoa syksyn ja talven varalle!

In action- kuvia tulossa pipokelien alettua :) Tänään onkin ollut taas poikkeuksellisen lämmin päivä, mutta kyllä mä olen jo muutamaan kertaan harkinnut pipon pukemista ainakin jos on iltalenkille lähtö venynyt myöhempään. 

Ja taas on perjantai! Onko suunnitelmia viikonlopuksi? Meille on tulossa vieras huomenna: tarkoituksena ei ole tehdä mitään kovin ihmeellistä, mutta kaikkea kivaa kuitenkin. Can't wait :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!