keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Päivän asu

Tää on kuulkaa niin tyypillistä minua: jotenkin kaikkien uusien ja outojen asioiden opettelu ja aloittaminen lykkääntyy tosi helposti. Niin kuin nyt tuo kaukolaukaisin: ostin kameralle jalat ja laukaisimen melkein heti kun olin hankkinut kamerankin. Kesti silti pari kuukautta saada aikaiseksi virittää nuo kamppeet- ja hommaan meni ehkä 10 min... Mutta nyt on siis pelit ja vehkeet valmiudessa. Olkaa kiltit kärsivällisiä, valotuksen ja muiden säätöjen kanssa on vielä hiukan harjoittelemista. Tausta ei myöskään ole mikään erityisen kaunis, mutta meillä ei ole kovin montaa paikkaa mihin uskallan nuo pysyvästi virittää: karvakuonot ovat oikein erikoistuneet tekniikan tuhoamiseen, enkä haluaisi toista kertaa ostaa uutta kameraa koiransyömän tilalle... nimim. mikään vakuutus ei korvaa.


paita/Esprit, farkut/H&M, kaulakoru/Noa Noa, vyö& laukku/Mulberry, rannekoru/Ideakoru, kello/DKNY On muuten haasteellista pukeutua näillä keleillä: aamuisin on usein kylmä tai jos kotona ei ole niin Helsingissä takuuvarmasti on. Tai päinvastoin: jos kotona sataa ja on kylmä, paistaa Helsingissä taatusti aurinko. Kerrospukeutuminen siis kunniaan- tämänkin asun lisäksi raahasin koko päivän mukana takkia (turhaan). 


Jalkaan vielä mustat baltsut ja menoksi! Tämä kenkien ongelma pitää vielä ratkaista: kuvauspaikka sijaitsee yläkerrassa, kun taas kengät alakerrassa eteisessä. Hmmm...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!