tiistai 11. syyskuuta 2012

Missoni Inspiration by Blake Lively and Lindex

Katselin tänään eilen tallentamani Gossip Girl- jakson ja ihastuin Serena Van Der Woodsenin (aina yhtä häkellyttävän kaunis Blake Lively) asuun. 

kuva: http://style.mtv.com/2011/04/19/gossip-girl-season-4-episode-18-the-kids-stay-in-the-picture/

"Suhteeni" Missoniin on kaksijakoinen: tykkään sisustusjutuista ja neuleistakin, mutta monet etenkin vaatteista ovat kuitenkin omaan makuuni hiukan "levottomia". Satunnaisista varauksistani huolimatta ihastuin päätäpahkaa tähän Serenan asuun: Missonin neule, viininpunaiset (taas tämä väri!) housut ja laukku sekä nuo saappaat - what's not to love?  (Tuo Ralph Laurenin takki sen sijaan ei iske minuun, vaikka Serenan/Blaken päällä sekin näyttää upealta ;))

Asu sai minut innostumaan uudestaan Lindexin ja Missonin yhteistyömallistosta, joka on tulossa kauppoihin ihan kohta, eli 25.9. (Minäkin kirjoitin aiheesta kesäkuussa ja lisäksi kaikista muistakin blogeista olette varmaan yhteistyöstä jo lukeneet.) Kävin siis uudelleen selailemassa malliston kuvia ja päädyin haaveilemaan etenkin parista jutusta.


Tämä asu on aivan sairaan makea (viininpunaiset housut!), mutta erityisesti himoitsen tuota takkia.... Koko malliston myynnistä muuten 10% menee rintasyöpätutkimukseen: aika hyvä. (Useinhan tällaisista kampanjoista hyväntekeväisyyteen menevä osuus on vain muutaman hassun prosentin.)


kuvat: http://newsroom.lindex.com/fi/lindex-missoni-kampanjakuvat/ 
takkikuvan kuvaaja: Rafael Stahelin

Tämä rannekoru tulee käsittääkseni kauppoihin vasta 1.10. ja sen myynnistä 50% menee rintasyöpätutkimukseen. Minusta tosi kaunis ja hyvä tarkoitus toki plussaa. Näitä on tulossa myös ainakin viininpunaisina ja violetteina (sekä parissa muussa värissä). 

Mallistossa on myös mm. kauniita hameita ja mekkoja. Monet ovat lisäksi olleet aivan ihastuneita mallistossa käytettyyn hauskaan perhosprinttiin- omiin suosikkeihini se tosin ei kuulu. Käy kurkkaamassa! Loputkin kampanjakuvat löytyvät täältä.

Äh, shoppailubudjettini on kyllä todellakin jo käytetty tämän syksyn osalta, mutta toisaalta sain kyllä tänään kivoja uutisia töistä... mutta toisaalta tuo takki on kyllä niiiiiin upea....hmmm. Saas nähdä miten itsehillintä pitää (tai tavaraa riittää ;)).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!