sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Ravintoa ruumiille ja sielulle

Viikonlopun kuvasaldoa puhelimesta:)

Sain rakkaan serkkuni viikonloppuvieraaksi Tampereelta ja aika onkin kulunut rennoissa merkeissä sekä ruumista että sielua raviten ja kaupoissa kierrellen:)

Kävimme lauantaina aamupäivällä suloisessa Brooklyn Cafessa herkuttelemassa: piskuinen kahvila oli aivan täpösen täynnä ja tunnelma lämmin. En ole itse koskaan käynyt New Yorkissa, mutta kuvittelen Brooklynilaisen kahvilan juuri sellaiseksi kuin tämä Punavuoren helmi :) Tunnelman kruunasivat aitoamerikkalaiset työntekijät (omistajat?): latte oli erinomaista, bagel herkkua ja vaahtokarkkipäällysteinen muffini suli suussa. Kahvien jälkeen kiertelimme kaupungilla ja minäkin tein muutaman, jo kauan etsinnässä olleen, hankinnan. Sneak peek ostospusseista kuvassa ;) Tämän serkun kanssa jonkinlaiseksi perinteeksi on vähän varkain muodostunut lounas Pizza Hutissa- ja siellä söimme tietenkin myös tällä kertaa. Ai että oli hyvää :) Sielua ravitsimme pizzan jälkeen Kiasmassa, jonne menimme katsomaan erityisesti Osmo Rauhalan töitä (kuvassa yksi). Näyttely oli kyllä hieno, ja Rauhalan lisäksi näimme muutamia muitakin kivoja juttuja, mutta paljon odotettua suppeampi. Onneksi meillä oli kaksi yhden hinnalla- diili lippuun, muuten olisi saattanut jopa harmittaa. Tulipahan käytyä Kiasmassa, edellisestä kerrasta onkin vierähtänyt melkoisen monta vuotta.


Iltaa päätimme pitkän päivän jälkeen viettää rauhaisasti kotona elokuvan ja irttarikasan kera. Dark Shadowsin suhteen odotukset olivat turhan korkealla, koska yleensä Tim Burton ja Johnny Depp ovat olleet hyvä yhdistelmä. Leffa olikin saanut hiukan huonoja arvosteluja ja ikävä kyllä täytyy liittyä joukkoon: jotenkin elokuvan lajityyppi oli kokonaan hukassa. 

Tänään veimme uuden auton ajelulle Jumboon, jossa kiertelimme hiukan lisää kaupoissa (sorruin vain Caffissa, josta tarttui mukaan herkkusuklaata jälkkäriksi...) ja nautimme Jungle Juice- pirtelöt. Harmi että ulkoa ei tullut otettua kuvia, mutta vuodenaika näytti parhaat kasvonsa kun kävimme kävelyllä raikkaan kuulaassa syyssäässä: aurinko paistoi ja lehdet hehkuivat ruskan väreissä.

Ihana viikonloppu täynnä hyviä keskusteluja, hyvää ruokaa ja juomaa, hyviä löytöjä sekä paljon rentoa ja kiireetöntä oleskelua. Täydellinen viikonloppu, kiitos ihana kun tulit kylään <3 

Nyt on taas akut täynnä virtaa ja uusi viikko saa tulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!