maanantai 29. huhtikuuta 2013

30 days until 30

Tähän on nyt tultu: tänään on tasan kuukausi eli 30 päivää siihen, kun täytän 30 vuotta. Tätä merkkipäivää on tietenkin juhlittava myös ihan kunnolla, mutta hiukan myöhemmin kesäkuussa sitten vasta: ennen en kertakaikkiaan koulu- ja työkiireiltäni ehdi. Koska kaikki ystäväni kuitenkin parhaillaan jo miettivät kuumeisesti mitä ihmettä ostaa minulle lahjaksi (!), ajattelin ystävällisesti postailla pienen toivelistan kaikkien lahjanhankintapulmia helpottaakseni :D 

Idea postaukseen lähti ihanassa Damsel in Dior- blogissa aiemmin keväällä olleesta vastaavasta jutusta. Siinä taisi olla 30 päivää ja 30 lahjaa- itse en keksinyt ihan yhtä montaa toivetta, sillä halusin kuitenkin pysyä jossain määrin tarpeellisissa asioissa. Ja pitäähän sitä olla tilaa yllätyslahjoillekin ;)

30.1
Kuvat: huivi, tyynykorikassi ja kynttiläMariskoolivalot

Haaveilun puolelle menee, mutta menköön: Louis Vuittonin Monogram Shine Shawl mustana. By Nordin susityyny (kuvan leikkivät sudet tai yksi susi) olisi niiiiiin ihana, samoin Tine K:n korikassi ja tuoksukynttilä olisivat kesäksi kivat. Iittalan musta Mariskooli on minusta älyttömän makea ja näistä La Case de cousin Paulin- valoista olen postaillut aiemminkin: Helsinki- sarja on tosi kaunis.

30.2
Kuvat: Kastehelmet, muki,  kaadin, läppäri, tossut

Iittalan Kastehelmi- sarjan iso tarjoilukulho tai jälkiruokakipot olisivat ihanan raikkaat kesäkattauksessa meillä jo olevien Teemojen kaverina. Olisi myös kiva saada kahden jo olemassa olevan Villeroy & Bochin New Wave cafe au lait- mukin sarja täydennettyä muutamalla lisämukilla. Applen MacBook Air olisi supertarpeellinen. Vanhoista aamutossuista pilkistää varpaat, joten Marimekon Ujo- tossut olisi kiva sujauttaa jalkaan kotona. Myös Marimekon Sukat makkaralla- kaadin on esiintynyt haavelistoilla ennenkin (Kirkas! Tämä väri vain näyttää kuvassa paremmalta...).

Eikös olekin ystävällistä minulta, ajatella ystäviä tällä tavoin ;)

Näiden haaveiden virkistämänä palaan töiden pariin, kivaa uutta viikkoa kaikille!

P.S. Sokos vaikuttaa olevan aika hyvin mukana mun haavelistan toteuttamisessa: toukokuun kantistarjouksessa näyttäisi olevan aika monia noista astioista.... ihan vaan viaton vinkki...

6 kommenttia:

  1. Hei H, lähdetäänkö Vuittonille vai Apple Storeen? ;))))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omenakauppaa on jo toiveikkaasti ehdoteltu kotijoukoille, niin että voin soitella Vuittonille että ootte vapun jälkeen tulossa käymään ;)

      Poista
    2. Mä ja Vuitton, näettekö sen tapahtuvan?

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jes, mä tiesin että tälle oli tilaus! Juhlapäivää ja pakettivuorta odotellessa ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!