perjantai 24. tammikuuta 2014

Perjantain paras...

...on tällä kertaa uudet jumppatrikooni! Olen tosiaan himoinnut näitä Casallin supermakeita trikoita jo ainakin vuoden, mutta 70€:n hinta on tuntunut liian suolaiselta. Kun sitten sattumalta törmäsin näihin Stadiumin nettisvuilla -40% alessa ja omassa koossani, en kauaa jäänyt arpomaan että tilatako vai ei. Täällä lähistöllä ei (vielä!) ole Stadiumin myymälää, mutta koska Helsingin reissu oli tulossa, sain tilattua pöksyt liikkeeseen ilman toimituskuluja.

Casall

Kuva: http://www.zalando.fi/casall-synthesis-7-8-trikoot-harmaa-c4441b05k-716.html

Ja ne on ihanat! Malli on superhyvä, jotenkin nuo istuvat just eikä melkein. Housun vyötärö myös nousee mukavan ylös, joten kyykätessäkään ei tarvitse jännittää vilauttelemista. Ja nuo leikkaukset näyttävät kivoilta myös livenä: vähän jännitti, koska vaikutelma olisi tietysti voinut olla jollain karmealla tavalla aivan vääräkin ;) Ainoa miinuspuoli ehkä, että trikoo on todella herkkää. Toisaalta ohut trikoo on supermiellyttävä päällä, mutta toisaalta onnistuin lohjenneella kynnellä raapaisemaan nilkkaan näkyvän jäljen heti ensimmäisellä sovituskerralla. Onneksi naarmu ei haittaa käyttöä ja pöksyt onkin jo testattu pumpissa, spinnissä ja tanssitunnilla. Näiden housujen istuvuus on niin hyvä, että tulen kyllä jatkossakin tarkkailemaan Casallin valikoimaa. 

Ou jees, yksinään näiden takia tekee mieli mennä jumpalle! Tänään käytiin miehen kanssa uimassa, edellisestä kerrasta taisikin oikeasti olla jo jokunen vuosi. Samalla testattiin paikkakunnalle loppuvuodesta valmistunut uusi uimahalli ja hienohan se oli. Huh että oli rankkaa myös (että jos oli kunnosta mitään harhaluuloja niin ei enää ole ;)), mutta nyt on ihanan vetelä ja rento olo :)

Rentoa perjantain jatkoa myös teille!

4 kommenttia:

  1. Noi on makeet! Kelpuuttaisin tuollaiset leikkaukset muihinkin kuin jumppahousuihin. ;)
    Kuulostat niin reippaalta. Mä olen ollut tosi laiska koko talven ja tammikuu on sitäpaitsi ollut pelkkää herkuttelua. Ajattelin parantaa tapani... mutta vasta helmikuussa, hah! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Ja totta, nuohan voisi toimia jossain mustassa farkussa vaikka aika hyvin... Mä muuten olenkin ollut ekstrareipas koko syksyn ja talven, mutta siitä on ennen kaikkea kiittäminen hyviä tukijoukkoja: superaktiivista salikaveria, äitiä joka pyysi mukaan tanssitunnille, miestä joka innosti uimaan ja koiria jotka pistävät kämpän aika nopeasti uuteen kuosiin elleivät saa liikuntaa. Suosittelen siis hankkimaan liikkumiskavereita, niin johan alkaa jalka nousta :) Ja make no mistake: ei täälläkään pelkkää porkkanaa purra... vaikka liikkuminen yleensä saa mut kaipaamaan terveellisempää ruokaa, niin viime aikoina on myös herkut maistuneet. Säilyypähän tasapaino ;)

      Poista
  2. Mun pitäisi myös uudistaa jumppavermeet, tai oikeastaan ylipäänsä hankkia niitä, sillä tällä hetkellä käytän juoksutrikoita ja puuvillatoppeja salilla :D Salikengätkin on jo noin 8 vuotta vanhat, että uudistusta silläkin saralla kaivattaisiin... ;) (ei varmaan voi syyttää tekstiiliurheilijaksi, hehe) Stadiumissa poikkeamista olen suunnitellut ja noi sun trikoot näyttää tosi hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jumppavermeiden päivittäminen aina välillä tekee hyvää myös motivaatiolle :) Mullakin oli vähän sama tilanne (mm. yhtä vanhat jumppakengät kuin sulla!), mutta tämän syksyn ja talven aikana olen tehnyt kivoja hankintoja- ja kaikki olen muuten löytänyt alesta. Sitä paitsi vähän voi musta hyvällä omalla tunnolla olla tekstiiliurheilija: musta esimerkiksi puuvillatoppi on oleellisesti raskaampi ja märempi (ei siirrä kosteutta iholta) kuin "tekninen" toppi, eli kyllä varusteillakin oikeasti on väliä myös salilla. Hyvä leikkaukset antaa tilaa liikkua, eikä vaatteet valu tai kierry pois paikoiltaan jne. Mä oon tehnyt tosi hyviä hankintoja Stadiumista Helsingissä, onneksi sellainen on lähiaikoina rantautumassa myös tänne Satakuntaan :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!