maanantai 6. tammikuuta 2014

Inspiraatiota

Viime vuoden lopun kuvienlainauskeskstelut jättivät minut pitkäksi aikaa pohtimaan asiaa omalta kohdaltani (ajatuksiani tarkemmin täällä) ja lopputuloksena päätin, että ainakaan säännöllisesti en lainakuvia enää käytä (esimerkiksi perjantain parhaissa ne olivat minusta kiva tapa jakaa saamaani inspiraatiota ja vinkkejä hyvistä blogeista, joten päätöksen tekeminen oli hankala paikka). Nyt ajattelin kuitenkin tehdä poikkeuksen, sillä jotenkin tämän harmaan keskellä raikas inspiraatio on niin kovin tervetullutta ja itse löysin sitä alla olevista kuvista.

Yksi suosikkiblogeistani on täällä aiemminkin useasti nähty Pink Pionies by Rach Parcell. Upeita asukuvia kautta linjan. Alla oleva tyyli tuntuu juuri nyt, leudon ja loskaisen tammikuun keskellä ajankohtaiselta: miinus korkkarit tietysti ;) Hmmm... olisikohan tuollainen kapealinjainen collari pitänyt lisätä cravings -listaan...

PP6.1.

Kuva/photo credit: http://www.pinkpeonies.com/dusty-rose/

Seuraavakaan blogi ei esiinny täällä ensimmäistä kertaa: Penny Pincher Fashionin bloggaaja onnistuu tässä asussa näyttämään rennon skarpilta - ja mikä parasta asu toimisi myös täkäläisissä lämpöasteissa :) Hyvä työhönpaluuasu! (Miinus korkkarit: ihmettelen kyllä suuresti, mikäli kumpikaan kuvien bloggaajista oikeasti lähti noissa kengissä minnekään, sillä molempien kuvien maat vaikuttaisivat olevan jäässä ja/tai lumessa...)

PPF6.1.
Kuva/photo credit: http://www.pennypincherfashion.com/2014/01/rule-of-opposites.html

Lisäksi kaksi blogia, joissa listattiin viime vuoden parhaita asuja. Näistä kannattaa käydä kurkkaamassa koko setti :)

Iki-ihanan Alexandran suosikkeja viime vuoden asuista. Nämä on kaikki hienoja!

http://www.lovely-pepa.com/2014/01/some-of-my-favorites-2/

Toinen katsomisen arvoinen koonti on Gal meets glam -blogin Julian katsaus viime vuoteen. En ole kaikkien Julian asujen fani, mutta parhaimmillaan niissä on mielettömän upeaa raikkautta. Ja tähän postaukseen sitä raikkautta on koottu yllin kyllin :)

http://galmeetsglam.com/2014/01/a-look-back-at-2013/

Meillä alkaa koti olla siivottu joulukoristeista, kuusi viety ulos ja ajatukset siirretty tulevaan kevääseen. Aina yhtä haikeaa, mutta aina yhtä innostavaa samaan aikaan :) 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. The pink studded Valentinos? They are so pretty, aren't they? I wish I had them, too... They would make any outfit look so rock'n roll and cool!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin:)!