keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Sisustusherkkuja ruokakaupasta

Viikonlopun ruokaostoksilla Prismassa tein huippulöydön astiaosastolla: House -merkin uudessa Pick'n Mix -malllistossa on salmiakkiruutua ja raitaa musta-valko-harmaassa värityksessä. Sarjan graaafinen ilme ja väritys iski just eikä melkein meikäläiseen!

House
Kuvat: http://www.sokos.fi/fi/sokos/osasto/koti-ja-sisustaminen

Vähän ehdinkin miettiä, että onkohan tämä joku ihan kokonainen uusi sarja Prismassa - ja tänään postilaatikkoon tulleessa Yhteishyvä -lehdessä vastattiinkin jo heti kysymykseeni. Lehdessä esiteltiin sarjaa tarkemmin: siihen kuuluu kuvassa olevien ja Prismassa näkemieni astioiden ja keittiöjuttujen lisäksi mm. kylpypyyhkeitä ja lakanoita. Salmiakkiruutuinen esiliinakin voisi olla aika siisti! Prisman lisäksi näköjään myös Sokos myy ainakin osaa tuotteista.

Omaan ostoskoriini päätyi salmiakkiruutuinen muki. Muki tuli tosin keittiön sijaan tuomaan järjestystä yhteen wc:n kaapin hyllyistä. Tähän saakka hyllyn pohjalla ovat lojuneet valtoimenaan erilaiset kynsienhoitovälineet, pinsetit ja sen sellaiset. Ovea avatessa tavarat on helposti joko vyöryneet oven avaajan päälle tai olleet vähintäänkin vaikeasti löydettävissä. En oikein ymmärrä, miksi tajusin nyt vasta ilmiselvän ratkaisun: muki!

IMG_3886
Niiiiiin hieno! Ja muki jättää vielä reilusti hyllytilaa muillekin härpäkkeille.

IMG_3871
Itse olen supertyytyväinen tyylikkääseen säilytysratkaisuuni. Lisäksi voisin hyvin nähdä omassa keittiössäni noita keittiöpyyhkeitä, sen essun ja ehkä myös patalaput ja -kintaat... ja kyllä ne lakanatkin näyttivät aika kivoilta lehden kuvissa... :D

Mitäs tykkäätte?

8 kommenttia:

  1. Noi keittiöpyyhkeet on hienoja, tykkään! Salmiakkiruutukuvio on hauska. :)
    Mulla on ollut joskus mukissa pikkutavaraa säilytyksessä, näppärää kyllä. Nyt nautin asunnon edellisen omistajan järjestelmällisyydestä ja kylpyhuoneen kaappiin sisäänrakennetuista säilytyslokeroista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ui, miksi mä en ole koskaan kuullutkaan sisäänrakennetuista säilytyslokeroista kylppärissä..? Vaan miksei, kun keittiöissäkin on kerran oma lokeronsa ihan kaikelle. Yksi asia lisää remonttisuunnitelmalistallle... ;D

      Poista
    2. Ikean keksintö näyttäisi olevan, ainakin kaapissa olevan tarran mukaan. ;)

      Poista
    3. Ah tietenkin, siellä osataan nää jutut :) kiitos vinkistä!

      Poista
  2. Nämä on aivan ihania ja hinnatkin sopivia. :) Tykkäsin itse eniten ehkä siitä esiliinasta. Puunsävyisiin leikkuulautoihin mätsättynä nuo keittiötekstiilit ovat myös aika herkun näköisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä -harvemmin näissä ketjujen omissa, edullisissa mallistoissa on mitään näin hienoa! Ja totta, puuhun yhdistettyinä toimivat kyllä -oikeastaan näyttivät juuri sillä tavoin kenties kaikkein moderneimmalta ja raikkaimmalta. Näiden luulisi kelpaavan muillekin, ei varmaan kannata liian pitkäksi aikaa jäädä arpomaan...

      Poista
  3. Hei! Tykkään tällaisista pienistä arkisista vinkeistä. Kiitos! 😊
    - Kati

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin:)!