sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Girls' Night Out

Minulla ei pitkään aikaan ole ollut yhtä hauskaa kun eilen rakkaan ystävän kanssa iltaa istumassa. Illanistujaisia oli suunniteltu ja sitten siirrelty jo aivan liian kauan. Ah, naurettiin aivan kippurassa. Juotiin punaviiniä ja syötiin tapaksia. Ja kaksi jälkiruokaa ;) Käytiin minulle uudessa baarissa. Ja lähdettiin kotiin ajoissa, niin että tänään on toisaalta jaksanut nauttia ihanasta pakkaspäivästä ja ulkoilla. Nappisuoritus, täytyy sanoa. Kiitos ystävä, näitä lisää <3

Kuvat on otettu vasta tänään ja taas vasta illalla, joten valotus on aika surkea. Nyt musta kyllä tuntuu että nämä myös mössööntyivät jotenkin tässä bloggeriin ladatessa...hmmmm. Mutta ei selitellä sen enempää, nämä nyt on mitä on. Tai vähän vielä: koska teidän pitää myös vain uskoa kun sanon, että tukka oli eilen pöyheämpi ja meikkikin hiukan toisenlainen :)

IMG_3810

toppi/Kaino, bleiseri/Selected Femme, farkut/Gina Tricot, saappaat/Vagabond, clutch/Mulberry, ranteessa/Ideakoru ja Nomination, kaulakoru/Ideakoru, korvikset/Lindex, kello/Rado

IMG_3823
Simmut kiinni, mutta tämä oli ainut kuva, missä nuo korvikset näkyvät edes vähän.

IMG_3825
IMG_3830

Oli niin pirteät värit taas päällä, ettei oikein erotu kaukaa otetuista kuvista. Jakun alla oli uutukainen, superihana Kainon Helmi -paita. Se on ihanan ohutta merinovillaa ja vesiputouskaulus nerokas: runsas, mutta sillä tavoin muotoiltu, ettei kumartuessakaan tule vahingossa vilauteltua. Tätä voisi käyttää aivan yhtä hyvin myös töissä. Ja on täydellinen etenkin näin viileänä aikana. Nämä Kainon neuleet ovat muuten aika reilua kokoa, joten vaikka normaalisti olen kokoa M, on tästä koko S juuri passeli. 

Takana hauska viikonloppu, edessä työntäyteinen viikko. Helmi -paidan lisäksi esittelyvuoroon on tulossa muutama muukin uusi hankinta -siinä listojen tekemisessä on muuten ihan oikeasti taikaa! Toimikoon se vihjeenä, arvauksia otetaan vastaan... ;)

Lokoisaa sunnuntai-illan jatkoa ja mitä parhainta uutta viikkoa :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!