tiistai 21. tammikuuta 2014

Haikeutta ilmassa

Kuten aiemmin vihjasin, olen kuun lopussa siirtymässä kokonaan uusiin tehtäviin vanhasta työstäni Helsingissä. Työskentelin siellä viisi vuotta ja viihdyin erinomaisesti, joten vaikka lähden omasta aloitteestani, on tämä samalla hirvittävän haikeaa. Työyhteisö oli erittäin pieni ja tiivis, eikä se siksi ole koskan tuntunut "vain työpaikalta". Olin torstaina viimeisessä kokouksessani ja liikutuin melkein kyyneliin, kun minua täysin yllättäen myös lahjottiin lähtöni kunniaksi.

IMG_3839

Ja listojen tekemisestä tosiaan on hyötyä, sillä lahjoja ajatellen (kohta entiset) työkaverini olivat käyneet hyvin onnistuneesti kurkkimassa toiveitani täältä blogista. Joten paketista löytyi Marimekon Sukat makkaralla -kannu :D!!!! Lisäksi shampanjaa ja suklaata (josta ei enää ollut jäljellä juuri mitään kuvattavaksi...). Kiitos ihanat vielä kerran, tämä muistuttaa aina teistä <3

IMG_3852
Kauppareissulla ostin itselleni kukkia (tykkään Tulilatvasta ihan kauheasti, minusta sypersöötti kukka). Jotenkin tämä valo ja kirkkaus on saanut kaipaamaan raikkaita värejä ja kääntänyt muutenkin ajatukset kohti kevättä. Ei ollenkaan huono suunta, vai mitä :)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin:)!